Moeder talk

Moeder talk

Ik moet het even kwijt, moeder talk.

Oftewel moeder praat…., het zit zo, ik ben moeder van twee pubers. Joh, Rach, meen je😂. Nee even serieus.

Ze zijn nu 15 en 16, werken allebei, hebben vrienden en gaan steeds meer een eigen leven lijden. Niks mis mee, maar voor mij als moeder zijnde is het soms even slikken.

Zoals van de week, ze moesten allebei werken van 17.00 tot 19.00. Niomi ging daarna nog even zonnebank, alleen zonder mei en ras kwam gelijk naar huis. En dan komen ze thuis en ik kom net beneden om af te sluiten en zie ze dan hun eigen eten maken. Ras at tosti’s en niomi stond tartaartjes te bakken… ik kon alleen denken “hoe dan”?

Ik ben steeds minder nodig en moet ze ook steeds meer los laten en oh lord dat was toen ze klein waren al moeilijk maar geloof mij… nu ook!

Wel steek ik even een veer in mijn eigen skinny ass wat weeejooo zoals hun dat zouden zeggen, ik heb ze wel opgevoed en zelfstandig gemaakt en dat maakt mij trots als moeder met een ziek lichaam. Maar ho! Natuurlijk gaat er ook een veer in mijn maatje, husband zijn kont want WIJ hebben ze samen zo opgevoed❤️

7 gedachten over “Moeder talk

  1. Ja, herkenbaar. Ze gaan op eigen benen staan en dat loslaten, is oh zo moeilijk. Je kinderen het vertrouwen geven is het grootste geschenk dat je ze kunt meegeven.

  2. Het feit dat die meiden het zo goed doen, zegt veel over jullie als ouders. Ik hoop dat ik later ook zo trots naar mijn dochtertje kan kijken als ze een puber is!

  3. Lieverd, dit heb je samen met roon top gedaan!! Die veren zijn meer dan verdiend!

    Snap wel dat het loslaten lastig is, maar dat gaat helemaal goed komen met die hartslagjes van jullie! Heb alle vertrouwen in die lieve meiden <3

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.