Moeder tijdens de vakantie

Moeder tijdens de vakantie

Wij hebben vakantie. Nou ja ik en de meiden want Roontje bikkelt hem gewoon door. Het leven van een zzp-er is hard 😉 en de zaken gaan gewoon door natuurlijk dus naast het vakantie vieren is het ook gewoon werken. En ik vind dat niet zo erg want ik houd er niet van om in een soort van gat te vallen en totaal niks meer te doen op zakelijk gebied. Ik wil wel gewoon mijn ritme blijven behouden want anders word het weer chaos in het koppie en no way dat ik dat wil!

Maar we hebben kids en als er een ouder thuis is, tja dan wil je toch wat met je meiden gaan doen! Ondanks ik niet veel kan, trap ik wel elke keer het gas in en ga er voor de volle 100% voor om dingen te ondernemen. Ik neem dan van tevoren rust en dan is het gas op die lolly en fun hebben!

Zo zijn we de eerste dag naar de stad gegaan. Nou ja Rashel en ik want Niomi heeft nog school ;). Normaliter gaan wij altijd naar de Primark in Zoetermeer, maar wij wilden nu een keer wat anders dus zijn wij naar Den Haag stad gegaan.

Dat beviel ons prima moet ik zeggen. Het was goed weer, en niet al te achterlijk druk dus we genoten weer!!

Dit zijn dan echt dingen waar ik helemaal happy van word en zo wil ik dan wel elke dag wat gaan doen!!

Zo staan er al een paar dingen op de agenda en wij hebben er zin in!! Wat wij allemaal ondernemen delen wij natuurlijk met foto’s en in de vlog kunnen jullie het ook meemaken want ik probeer zoveel mogelijk te vloggen 😉

Hebben jullie vakantie plannen?

4 gedachten over “Moeder tijdens de vakantie

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.