Moederdag 2021

Moederdag 2021

Nog even en het is weer moederdag! Moederdag anno 2021. En dat in corona time…ach we vieren gewoon moederdag!

Elk jaar weer zitten we te brainstormen wat we voor onze moeders moeten kopen. Een bloemetje, een lekker geurtje, iets voor in huis en ja gaat zo maar lekker door. Ik heb helaas geen moeder meer, maar die wilde nooit wat hebben. Toch kwamen we elke keer met wat leuks aan voor haar en dat waardeerde ze dan heel erg maar vervloekte ons dan weer dat het zonde van onze centjes was haha.

Wij maken er geen spektakel van. Ik vind het leuk en lief als ik wat krijg, maar hier is het elke dag moederdag zeg ik altijd maar ;).

2021 geven we moeders gewoon een paar happy socks en een lekker stuk chocola…toch? Iedere moeder word wel blij van een stuk chocola…, en nee dat lieg ik want ik mag het bijvoorbeeld niet dus ik word er niet blij van maar mijn kids wel haha. Maar het gaat om het gebaar en dat vind ik het belangrijkste.

De happy socks zijn mannen sokken maar hey wij dames kunnen die net zo goed dragen en ja ik draag ze ook altijd. Dus zowel voor moederdag als voor vaderdag kan je ze kado doen.

Bij HemdvoorHem heb je altijd wel iets wat je kado kan doen, zowel in een kado gift set of je zoekt zelf iets bij elkaar. Al met al je slaagt altijd op hun website. De kwaliteit is zeer goed. Wij hebben al regelmatig items van hun gehad en het gaat gewoon lang mee en het blijft mooi.

Hebben jullie al wat voor moederdag?

Dit is een samenwerking met HemdvoorHem, en items hebben wij gekregen

5 gedachten over “Moederdag 2021

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.