moederdag in aantocht

moederdag in aantocht

Aankomende zondag is het dan weer zover, dan worden alle mama’s lekker verwent en vertroeteld :D, heerlijk he die gedachte:). Moederdag in la familia B is altijd knusjes, smorgens worden er heerlijke croissantjes gebakken, de tafel mooi gedekt en dan…. staan er 2 grietjes voor je bed “mam kom je eruit” hihihi. meestal ben ik al wakker en kijk ik stiekum om het hoekkie hoe alles bezig is hahah. De meiden zijn al helemaal nerveus om hun mooie moederdag kado te geven aan mama wat ze zelf gemaakt hebben opschool. Toen ze er mee uit school kwamen mocht ik er met geen vinger aanzitten en werd bij thuis komst heel snel naar papa gebracht en werd er gefluisterd “papa dit moeten we goed verstoppen voor mama hoor”  heerlijk gewoon.  ik krijg altijd wel een lekker luchtje en een bijpassende bodylotion, dit jaar niet, mijn parfum kastje puilt uit en zou het ook echt ff niet weten wat ik op parfum gebied nog zou willen. ik heb mijn kadootje vorige week uitgezocht en laten maken, en vandaag kwam het binnen. meestal als er wat besteld word, word dat gelijk weg gestopt hih maar dit moest open om te kijken of ze goed waren. geloof me, ik ben een super happy mom, nu en zondag 😀 Roons kennende, haalt hij er wel weer wat bij met het motief van “ja maar dat andere had je al gezien” altijd leuk zo’n vent die vol verasssingen zit 🙂

zondag denk ik natuurlijk weer de hele dag aan mijn eigen moeder, logisch. zet een mooie bos bloemen bij haar foto en dan weet ik zeker dat ze ook weer een glimlach heeft;)

wat doen jullie op moederdag allemaal?

18 gedachten over “moederdag in aantocht

 1. Wij vieren Duncan zijn verjaardag op moederdag, maar ik zal waarschijnlijk ’s ochtends wel verwend worden met een lekker ontbijtje ^^

 2. Ooohhh ja zoetzuur is ook een saus! Nou ja alleen hou ik van die saus….staat zo stom. Hou niet van saus…bedoel meer bij drooggebakken kip en dan wilt hij er een plens saus op en dat vind ik niet lekker.

 3. De boys maken een ontbijtje voor mij (op bed) en ik krijg ook wat ze op school hebben gemaakt. We zitten dan allemaal op bed en ze kijken met een hun grote ogen, die stralen van blijheid, hoe ik het kadotje uitpak. Verder doe ik niet aan extra kadotjes en verder doen we alles die dag samen. Hoe we het normaal ook doen. Yoell ruimt zijn eigen kamer op. Yaison ruimt de speelgoed op. Ik maak schoon en doe de was etc etc. Wat ik wel lekker vind, is dat we eten wat IK wil!! Normaal verzin ik de avondmaaltijden, maar mijn schattebout had van gekruid eten met een sausje en ik hou van gekruid eten zonder sausjes en ik hou van iets zoets in het eten. Zoals een zoetzure saus…haha zondagggg!! Geniet van je moederdag! xxx

 4. nou rach en nu wil ik het weten ook hahaha wat je gekregen heb alvast voor je m-day:D maak weinig kans bij je zeker hahah
  hier gaan we lekker ontbijten, dan naar de oudjes en daarna als het weer mee zit lekker naar schevingen uitwaaien 😀
  ik wens je alvast een hele fijne dag met je gezin

  liefs chanel

 5. Moederdag wordt bij ons alleen ’s ochtends gevierd. Dan geven we cadeau’s 😀 meestal met een stukje taart.
  Schoonmoeder doet niet aan moederdag maar we hebben toch een cd besteld. Die krijgt ze later als we weer daar langs gaan.

  Ohja en mams hoeft natuurlijk minder klusjes te doen in huis 😀

 6. Geweldig om mee te maken lijkt me!
  Wij gaan eerst ff bij mijn moeders langs (mocht ze thuis zijn zondag) en daarna gaan we door naar schoonmams. We gaan nog een kleinigheidje halen. Wij hebben nooit aan moederdag gedaan, maar schoonfamilie wel dus dan word je verplicht 😛 .

 7. Mijn moeder krijgt een Hema Agenda die ik van de week heb laten maken met foto’s. Kreeg vandaag bericht dat het op de post is. Dus mooi voor zondag. Verder heb ik Veronica Magazine Cover laten maken, die krijgt ze al zaterdag binnen. Misschien nog een mooi bos bloemen kopen.

 8. ontbijtje niet want ik krijg niks door me strot hahahhaah en ja verder lekker samen erop uit eerst mijn moeder en schoonloeder proest moeder, en dan me cadeau uhm ja eigenlijk heb ik een nieuwe lap gekregen maar hij ging nog iets halen alleen zegt dikkoppie niet wat hahahaha en je weet ik wil alles weten nah iig een fijne zondag skatje hopelijk zijn jij en niomi beter 😀 xxxx

 9. hier ontbijt op bed hoor 😀 lekkere broodjes die al belegd zijn en kop koffie. dan aankleden en naar moeder en schoonmoeder toe en savonds uit eten met het hele gezin.
  nou rach je maakt mij ook wel nieuwsgierig, lees regelmatig mee hier maar kan er nog niet echt uithalen wat jij gaat krijgen of al hebt gekregen 😀

 10. broodje, koffie en dan naar mijn moeder toe!! heb wat apparts gekocht voor haar maar dat kan ik hier niet neerzetten hihih ze leest nogal graag mee lol
  ik heb ook het vermoeden dat ik weet wat jij krijgt hihi maar ik wacht rustig af 😀

 11. je weet het van ons 😉 moederdag is toch wel eentje met een scherp randje eraan:( maar vanaf boven kijkt ze op ons neer en viert ze het gewoon met ons.
  geld ook voor jou mama, die trots is op je hihih
  hoe laat worden die croissants geserveerd ? hahahah nee ik wens je alvast een super dag toe met je gezin;)

 12. hier beetje zelfde als bij jou, ontbijtje, kadootje, en gewoon lekker saampies zijn. we gaan wel uit eten 😀
  rach doe nie lullig en gooi het eruit joh hahahah tot zondag wachten duurt lang hoor 😛

 13. ik lig waarschijnlijk weer met een kater op iemand zijn bank …aahhh erg he rach haha nee zorg wel dat ik opgelapt ben om naar me moeder te gaan 😀 heb heerlijke geurkaarsen gekocht voor haar (mama close your eyes haha) ze leest nou toch niet mee(hoop ik)
  tja wat jij heb gehad had ik wel verwacht hihi, je hebt er al een paar van dus deze mochten niet ontbreken hahaha

 14. ikke geen mama dat weet je, maar krijg altijd wel wat van mijn hubbie, ben toch moeder van de goudvissen enzo 😛 wij gaan ook langs onze ouders/schoonouders en daarna niet veel
  jou moeder geeft je idd weer een dikke glimlach rach;) dat weet ik zeker. nou zou ik het vragen dan ???? nee ik wacht wel tot zondag hahaha

 15. hier niet zo speciaal, ontbijtje, bloemetje en met lekker weer gaan we de hort op;)
  denk dat iedereen hier dalijk zijn vraag wel gaat stellen over JOU kado hahaha

 16. klinkt goed rach die croissantjes 😀 en ja halloooooo nu maak je me wel heel erg nieuwsgierig haha jammer genoeg kan ik niet bij jullie over de schutting heen kijken hahaa anders had ik vanaaf wel ff komen hangen lol
  ik ga altijd even langs me moeder, bakkie doen, bloemetje en luchtje brengen en done.
  zo kan je echt geen tipje van de sluier geven moahahaha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.