Moeders heel blij!

Moeders heel blij!

Ja moeders is even heel blij 😀 want gister kwam mijn iphone 7 plus 128 gb binnen!

Ik voelde mij weer even een heel klein kind hahha. Een echte apple freak kan je mij wel noemen ja. Ik had hiervoor de iphone 6, helemaal top maar ik was er toch niet helemaal blij mee want ik wilde toen de 6 uit kwam al de plus hebben maar mijn provider levert die niet (telfort) en moest ik dus via een winkel of wat dan ook een plus te pakken kunnen krijgen. Nou daar zat toendertijd een aardig kosten plaatje aanvast en dus niet gedaan.

Nu kon ik weer verlengen en ja weer zelfde verhaal dat hun de plus niet leveren …pff dacht ik gaan we weer, maar het was zo opgelost samen met de hulp van mijn provider.

Gister kwam hij dus binnen en eerste wat ik dacht “ter….ng wat een joekel!! Hoe ga ik dat met mijn kleine dunne handjes bedienen dan zonder kramp te krijgen (krijg heel snel verkrampte handen vanwege het kalium ;)) maar tot nu toe goed te doen en ben al weer een beetje gewend eraan.

Ik heb de rose gekozen want die vond ik het mooiste. Rashel heb ik heel blij gemaakt met mijn iphone 6, die wilde ze al zolang hebben en aasde elke keer op mama haar telefoon hihih.

Anyway ik heb half ali express al leeg gekocht voor hoesjes ect., heb er nu ook een doorzichtige hoes omheen zitten en een screenprotector want dat vind ik gewoon fijn.

Dus als jullie mij zoeken…..ik zit met mijn iphone ergens in een hoekje oke 😀

6 gedachten over “Moeders heel blij!

 1. Hij is cool he, ik koos voor de gewone 7. Mijn vriend heb een 6 plus maar vind dat zo’n halve ipad? Die kan toch nooit in mn tas? Leek mij niet handig. Ik heb een goude, zo gaaf die kleurtejs en wat zijn mooi he die 7’s 🙂

  Liefs een apple freak 🙂

  1. het is idd een halve ipad mini ja haha maar ik doe er zoveel mee en werk ook veel in bed dus dan is dit even makkelijk, en heb ook een ipad mini maar daar kijk ik alleen tv op lol

 2. Wat een gave. Ik was ook voor de roze gegaan. Heb nu een iPhone, maar dat is de laatste keer.. Samsung bevalt mij beter. Geniet van de appeltje! Kus.

  1. oh echt? ik heb zo’n hekel aan samsung 🙁 waarschijnlijk omdat iedereen om mij heen er problemen mee heeft hihi. nee wij zijn echt die hard apple freaks hier in huis, man en kids ook 😀
   en thnx mop gaat zeker lukken xxx

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.