Moestuin enzo..je weet wel..

Moestuin enzo..je weet wel..

Welke gek doet er nou niet aan mee? aan de moestuintjes van de appie…. zelfs deze gek die niks van plantjes en aarde moet hebben en alles dood laat gaan wat bloemen en planten betreft….

Nou daar is compleet verandering ingekomen en ik ben aan het moestuinen geslagen enzo, je weet wel die van de appie hahah, samen met de meiden maar ik doe er uiteindelijk het meeste aan en quess what…vind het leukkkk hahah. Sinds de moestuintjes hier in huis zijn staan er ook bloemen in huis en plantjes…ja ja die rach krijgt nog groene vingers straks hihi

Alleen ik heb weinig geduld en liep al weer te vloeken toen ik bij andere zag dat ze wel uit kwamen en hier niet maar geen getreur want jawel het komt nog uit ook :D. Het weekend gaan we ook maar even rondje tuincentrum doen voor een kweekbak en zaadjes hihhi, rach is om en hoop dalijk van mijn verse kruiden en groente te kunnen gaan genieten hihi.

Hoe staat het met jullie en die moestuinen gate?

5 gedachten over “Moestuin enzo..je weet wel..

  1. Ik spaar ze allemaal voor mijn buurmeisje. Die is ook zo lekker bezig ermee! Ik heb wel eens bij een tuincentrum stilgestaan bij de tomaten plantjes en de peterselie.. Begon toen wel te kriebelen, maar ook hier een stuk ongeduld, haha!

  2. Ik koop elk jaar groenteplanten bij het tuincentrum om mijn groene vingers op los te laten en dat vind ik zo leuk en ontspannen 🙂 ik ben dus ook begonnen met het opkweken van diverse plantjes. Ben benieuwd welke er de komende zomer of naderende lente voor plezier gaan zorgen 🙂

  3. Haha leuk om te zien ik ben er ook helemaal gek mee. Iedere ochtend/avond kijken en water geven, datums opschrijven en ben ook al naar tuincentrum geweest voor grotere potten :’). Bij mij zijn basilicum, andijvie, lente ui, rucola en kropsla al uitgekomen ^^. En moet nog veldsla en cherrytomaat en dan ben ik compleet 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.