MUA en Hema

MUA en Hema

Yes!! Eindelijk verkoopt onze kruidvat hier MUA. Dat was voorheen dus niet en moest ik naar een andere winkel. Gelukkig nu niet meer en ja ik moest weer wat kopen natuurlijk. Ik ging dit keer niet voor de highlighter  oke wel een highlighter maar niet van MUA, maar voor een cover en concealer pallet. En nee deze had ik echt nog niet! Ik heb concealers zat maar ze waren net allemaal even te licht omdat ik onder de zonnebank ga. Deze heeft ook donkere kleuren en zijn dus perfect na enig meng werk.

En bij de Hema zag ik….ja toch weer een highlighter die ik nog niet had en kocht hem.

Het concealer pallet vind ik eerlijk gezegd erg fijn, smeert goed uit en dekt ook goed, en niet geheel onbelangrijk, hij blijft zitten en kruipt niet in mijn….kuch…rimpels hahaah.

De highlighter….tja hij geeft glans en daar heb ik alles wel mee gezegd denk ik ;). Voor een subtiele glans is hij goed genoeg, maar niet voor het Rach wil bam effect.

Maar niet te negatief want ben blij met mijn aankoopjes 😀

Gebruiken jullie concealer? zoja welke?

2 gedachten over “MUA en Hema

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.