Muziek luisteren als je ziek bent

Muziek luisteren als je ziek bent

Tja rachie heeft de griep en niet zo zuinig ook en ben daarom niet veel op twitter en facebook en instagram te vinden, gewoon even geen zin en behoefte aan πŸ˜‰ Β en als ik ziek ben, dan heb ik een giga humeur van heb ik jou daar en dan kruip ik maar op de bank, ipad erbij en een paar oortjes in zodat ik rampestamp muziek kan luisteren πŸ™‚ deze nummers zijn even favoriet op dit moment hahah


8 gedachten over “Muziek luisteren als je ziek bent

  1. Muziek kan zoveel troost bieden als je je niet lekker voelt of wanneer je bepaalde emoties hebt. Muziek biedt afleiding, blijdschap, en werkt gelijk op je stemming, heerlijk! Beterschap lieve rach!

  2. Whahaha gisteren postte je dus One Moment die ik geregeld luistert en nu doe je ook Ordinary Life nog. Mijn andere favoriet..

    Toeval bestaat niet haha. πŸ˜›

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.