Muziek: Welke muziek luister ik op dit moment?

Muziek: Welke muziek luister ik op dit moment?

Ik zie het wel eens vaker voorbij komen: welke muziek mensen luisteren of wat het favo nummer van dat moment is. Het lijkt me dan ook leuk om dit met jullie te delen 🙂

Ik luister meestal via YouTube muziek en wanneer ik dan iets lekker vind klinken zet ik het in een mapje en download ik het later om het op mijn telefoon te zetten. Ik luister voornamelijk naar covers of remixen maar een enkele keer luister ik het origineel. Maar dan moet het wel een heel goed nummer wezen hoor. Ik heb dan ook diverse afspeellijsten op YouTube staan. Het is dan maar net waar ik zin in heb.

Wat voor muziek luister ik nou echt op dit moment?

 • Mama – Jonas Blue ft William Singe
 • Selfish – Asia Cruise
 • Helicopter – Jebroer
 • Me Gabber – Jebroer
 • Uptill down – Lucas & Steve
 • Fetty Wap – Boef
 • Habiba – Boef
 • Rockabye – Clean Bandit ft Sean Paul and Annemarie
 • My love – Frenna ft Jonna Fraser
 • Stromae – Papaoutai ( Nicolaz remix )
 • FamkeLouise – Op me monnie ( jawel hoor mensen ik vind het een lekkere beat)

Maar welke ik ook heel vaak luister is de violin cover van beauty and the beast van Robert  Mendoza op YouTube! Ik kan dat nummer op zetten en ik typ zo een blog weg!

Zoals jullie zien is mijn muziekscala onwijs breed en luister ik eigenlijk van alles wel op het gebied van muziek. Zelf een soort van hardcore ( zit wel zo een beat in bij Me Gabber van Jebroer )

Hebben jullie nog leuke nummers die ik echt een keer moet gaan luisteren want ben nog wel op zoek naar lekkere muziek! Ik heb er sinds kort een iphone voor ( puur voor muziek niet voor het bellen) en daar wil ik graag een hele klus muziek op gaan gooien.. Scheelt namelijk een hoop qua batterij op mijn telefoon haha.

Foto komt van pexels.com

7 gedachten over “Muziek: Welke muziek luister ik op dit moment?

 1. ben gek op muziek!! en was vroegah hahah een gabbertje lol. tegenwoordig is het justin bieber, jawel, en ronnie flex, boef, hardwell, sander kleinenberg, annie lenox vind ik ook nog steeds goed (oudje) en nick jonas

  1. Jij een gabbertje wat grappig , daar heb je vast geen fotos van ? zien ! leuk .
   Ik maakte er een mix van , ik wilde mijn haar net zo als Patrica Paay, kleding van Madonna ( lekker stoer) make-up van Kim Wilde , haha en ja ik zag er volgens mij best geslaagd uit 😉 , leuke tijd .

   1. hahah ja ik heb er wel fotos van maar nee die deel ik niet 😛 zijn TE erg gewoon hahah. en jaaaa verkleden zoals madonna lol en dan die moedervlek met oogpotlood ook nog na tekenen hahah

 2. Muziek we kunnen niet zonder , muziek maakt zoveel los, mooie, trieste herinneringen het geeft inspiratie .
  Heerlijk mee zingen met de radio , of zn oud cd’tje en dan in de auto lekker weg dromen ..
  In mijn tijd nam ik alles op via mijn cassette recorder , ja,ja je leest het goed, en ohh wat was ik er blij
  mee , elke vrijdag radio Veronica de top 40 ! En alles werd opgenomen , met veel plakken had ik de leukste liedjes . Waar is deze tijd gebleven😀 de jaren 80/90 muziek is nog steeds mijn muziek ☺ Heerlijk !

 3. Waarschijnlijk – voor jou – uit het stenen tijdperk (hahaha) maar alle Supperclub cd’s, Hôtel Costes, Blue Note Trip … heerlijk! Juist tijdens het schrijven / werken. Ideaal.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.