my life….my fight…

my life….my fight…

Hier en daar is het al gevallen op het www, het project anna van Rachel.  Waarom? wat schiet je ermee op…
Er zijn genoeg meisjes, vrouwen en ja zelfs mannen die in het zelfde schuitje zitten als ik, en die worden, net als ik niet altijd even goed begrepen, dus project anna gaat gewoon van start. Aanmeldingen zijn er geweest en komen nog steeds binnen maar niet iedereen is zo open als ik (oke het heeft bloed, zweet en tranen gekost ) maar uit eindelijk ben ik wel gaan praten. Dat zouden meer mensen moeten doen zeg ik dan, het is geen genezing om even via een website je verhaal te doen, maar je bent het wel kwijt en je eerste stap is gezet, ik ben ook zo begonnen…

Het beeld van anna ga ik proberen in beelden weer te geven, niet makkelijk met foto’s die van jezelf zijn, maar wel weer een stap verder ….er voor uit komen …. en heel belangrijk, met mekaar ervoor uit durven te komen en toe te geven dat je aan een ziekte in je koppie lijd en haar naam is “anna” your friend for live and only friend

Dit is gewoon een stukje, later komt er een tablad voor en daarna komt er een site voor, maar net als die andere heb ik daar de tijd voor nodig en neem ik geen overhaaste beslissingen;)

Binnen kort komt er ook een intervieuw met mij op Whoopsie Daisy te staan, waar ik heel graag aan heb willen mee werken maar toch ook wel 7 kleuren shit schijt 😉

45 gedachten over “my life….my fight…

 1. Echt ontzettend knap dat je er nu zo open over kunt praten, dat kunnen er maar weinig zeggen. En dan nog foto’s erbij zetten ook. Echt super!

  1. ja anouk denk doe het maar zo, dat is een nog meer duidelijker beeld (lijkt mij) dan even zo een verhaaltje tiepen over me leventje en oh hoe zwaar het af en toe wel niet is 😉

 2. Lieve schat

  Ik ben supertrots op je mop.
  Ik kan me btje inleven in hoe je je eigen voelt.
  Jij bent n TOPPER en ik ga je ook steunen, hie ik maar kan JIJ KAN T .
  zal niet 1,2,3 gaan, ma t begin is r
  luf ja

 3. Heftig Rach die foto….. 🙁

  En nu gaat er zoveel door mijn hoofd.. Gaat het echt om je lijf of zit het veeeel en veeeel dieper, volgens mij wel.. Je moet jezelf leren accepteren.. Daarna aan je problemen werken.. ’t Begint bij je mooie koppie..

  Maar je bent op de goede weg, je ziet het onder ogen dat dit ook zo niet kan en het duurd zeker jaren voordat het beter zal gaan. Zoiets ben je niet in een paar jaar vanaf, je zit nou eenmaal al in die sleur en je weet niet beter meer.. Maar hou vol je hoeft het niet zo te laten tot je niet meer kunt!! Je kinderen kunnen ook niet zonder hun moeder.. Al doe je het voor je mooie meiden om beter te worden, hou vol..

  Je komt hier sterker uit!!

  1. jij maakt een punt;) A ja het gaat om het lichaam, daar ben ik nooit blij mee geweest (was 16 toen de ellende al begon ;)) B controle hebben over dingen en C tuurlijk heb ik dingen die me niet lekker zitten, en nee niet mijn huwelijk en me kids want dat is gewoon top maar zijn gewoon de optellingen die ik de afgelopen jaaaaaren heb moeten mee slepen;)

 4. Heey meis,

  Ik vind het knap dat je op deze manier eraan te werken. Ik ga je ook volgen. Ik snap zelf nix van anna, want vind eten heerlijk en moet er niet aandenken om mezelf uit te hongeren, ben daar een te grote lekkerbek voor. Maar ik weet wel dat het vaak met controle te maken hebt. Bepaalde dingen in het leven, daar heb je geen controle over, die gebeuren. En juist dat trainen en afvallen, daar heb je controle over. Zoiets, ik ben ook geen psych natuurlijk.
  Je moet gewoon beter worden Rach, en dat ga je lukken ook hoor.

  Suc6

  1. ik ga ook proberen uit te leggen in het project A wat er in mijn hoofd zijn ronde doet van smorgens tot savonds 😉 geloof het of niet maar ik vind eten ook heel heel lekker!!! neem nou die tiramisu die ik maak, nouuuuu kom niet aan mijn mega stuk want het huis is te klein dan maar wat er op die momenten tijden het eten door het koppie gaat en wat ik dan gaat doen gaat ik in de vervolg logjes uit leggen 🙂

 5. ik heb nu zoiets van “ik hoef niet meer jaloers te zijn op haar, als ze in haar leuke kleertjes haar kindjes weg brengt” want onder die kleren zit noppes:(
  ik heb er ook geen voorstelling van hoe druk en stressig het in jouw hoofd is met “haar” erin…. ik hoop dat je dat gaat uitleggen in je project, en voor de andere die nog twijfelen om er aan mee te doen…DOEN!! mail rach, bel rach maar kom op zeg, kom naar buiten 😉

 6. He Rachel, via twitter en je blog heb ik de afgelopen maanden langzaam begrepen waarom jij elke avond voor jezelf moet trainen en waarom je zo gezond mogelijke voeding wil binnen krijgen. Ik heb het altijd willen proberen te begrijpen hoe zoiets in iemands lijf en gedachten sluipt en ben daarom erg benieuwd naar je project, want ik vind het goed dat je zoiets onderneemt!

  Ik ga het volgen zeker weten en ben erg benieuwd naar het interview op Whoopsie Daisy 😉

 7. stom verbaasd ook…dit zie je niet als ik met je sta te praten in het winkelcentrum 😉 je weet hoe nuchter ik ben rachel en dan vraag ik je ook hoelang die onzin nog doorgaat ? het project klinkt goed in ieder geval 😀 ga je volgen! kus topwijf van me

 8. Respect! Je mag supertrots zijn op jezelf, want dat ben ik namelijk ook op jou! 🙂 Het gaat je zeker lukken, de eerste stap is al gezet 😉
  Je kan het! Liefs!

 9. Hey lieverd, ik zit hier met tranen in mijn ogen naar jouw foto te kijken 🙁 Ik heb echt diep respect voor je dat je dit project op touw aan het zetten bent en jezelf zo blootgeeft (figuurlijk, maar ook zeker letterlijk). Ik hoop dat dit ervoor gaat zorgen dat ‘zij’ uit jouw leven gaat, want…en ik vind het kut om te zeggen…als je zo door gaat blijft er niets meer van je over wijffie en dan houdt het leven al snel op.

  Ik weet dat je dit weet en dat op dit moment ‘zij’ sterker is dan jij, maar het gaat je vast en zeker lukken om ‘haar’ te verdrijven…ik ben er voor je mop!!

  Hele dikke kus en kroel

  1. zoals ik al vaker heb gezegd lieve gon, ik ga er voor en kan me niet schelen hoe, daarom denk ik ook nu figuurlijk en ook letterlijk dat het me alleen maar sterker gaat maken door dit project door te zetten, en nee het is verdomd moeilijk, ja je smoel op het internet zetten ..joh prima maar om lichaamsdelen bloot te geven heb ik echt even voor moeten slikken, maar dat heb ik ook “door” gezet, ik zet savonds ook “door” om te trainen…waarom dan niet “door” zetten om dat kreng weg te krijgen 😉 nou dan maar zo dacht ik zo;) dikke kus terug lieverdxxx

 10. Ik zag inderdaad via twitter wel een paar dingen maar dit wist ik niet, schrik ervan meid. Gelukkig ben je er mee bezig, heel veel sterkte en van mij krijg je een dikke virtuele knuffel!!

 11. Respect voor je, dat je dit op het www neerzet. Ik hoop dat je er andere mensen zeker mee helpen kunt, en ook jezelf. Ik vind het echt super dat je dit doet !!!

 12. Wow Reets, ben wel ff geschrokken van je foto van je lichaampje hoor.
  Anna is iets, wat je overkomt, daar kies je niet zelf voor.
  Maar om het dan voor jezelf te onderkennen en er mee naar buiten te treden en vooral te besluiten, dat je anna niet wil laten winnen, daar is moed voor nodig.
  Helemaal top, dat je besloten hebt om dat gevecht aan te gaan, hoewel het tijd zal kosten en lang niet gemakkelijk zal zijn.
  Ben trots op je wijffie, dat je kiest voor je eigen leven en daarmee ook dat van je gezinnetje.
  Zet hem op toppertje en ik blijf het zeker volgen.

  Dikke kus Diana

  1. dank je wel lieve diaan ;)en ja heb meer mensen laten schrikken en voor sommige mensen goed dat ze schrikken want die verklaren me altijd voor gek en die snappen het niet, het overkomt je en je moet daar voor vechten 😉 xxx

 13. Ontzettend knap Rach dat je hiermee aan de slag durft te gaan. Ik hoop dat andere meiden er uit eindelijk ook over kunnen gaan praten. 🙂 Dat is toch stap 1 in de richting van het gezond kunnen leven.

 14. Wauw ik ben helemaal even stil. Wat supergoed van je hoe je bezig bent! En wat anderen hierboven ook zeggen: je helpt anderen ook!
  Je hebt een wil, en dat is belangrijk! Waar een wil is, is een weg 😉
  Supergoed van je!!!

 15. ik zit stom verbaasd hier rachel…ik weet dat jij verschrikkelijk aan het trainen bent (tot kotsend aan toe he ;)) maar dat ik dan dit resultaat voor me ogen krijg te zien is het echt zo van huh?? wat is die nou aan het doen, je lichaam slopen noem ik het meer! net als alle andere kijk ik ook uit naar je intervieuw en het project anna gaat het nog ver schoppen 😉

 16. en dan durf jij je nog dik te zien in een spiegel….. daar komt dan mijn onbegrip naar boven door het hele anna gebeuren niet te snappen, daarom blijf ik je project volgen en je intervieuw 🙂

 17. nu valt het kwartje pas bij mij als je gilt als roon je te hard beet pakt 😐 je kan jou niet beet pakken zo te zien!!!!! jeetje racheltjuh ik ben een beetje heel erg geschrokken maar jij als la bitch toch ook weer trots, trots dat je het project anna van rachel aan het opzetten bent achter de schermen 😉 kusje

 18. kijk met beeld krijgen bezoekers/lezers inzicht 😉 wij zien anna gevalletjes op de buis voorbij komen, maar wij kennen ook anna gevalletjes zoals jij in real life en dit beeld zie ik niet van jou en nu snap ik dus ook waarom roontje altijd loopt te vitten als je me begrijpt 😉 is dit vrouwelijk….kommm rach….je heb kindermaten aan kleding jij en ik zie nu wel waarom, het liefst zet ik je kop achterstevoren dat weet je maar aan de andere kant je bent er wat mee gaan doen 😉 voorlopig genees jij nog niet dat heb je ook toegegeven maar ja aanloop is goed xxx

 19. diep respect voor je lieverd, je weet mijn mening, en ik ken de jouwe, en als er was is………..you know where to find me!!!
  Werk eraan in dat mooie koppetje van je!!!

  xxxxNietje

 20. ik wilde dit zo niet zien he, maar ik ben toch zo nieuwsgierig en ben toch gaan kijken en dan…schrik ik….leuk met je kleertjes aan maar dit rachie, gaat goddomme als een tiefus gek aan dat project van je werken en belangrijker nog AANJEZELF!! ik kan niet wachten tot je intervieuw in whoopsie daisy komt echt waar
  ondertussen geef ik je een dikke zoen

 21. Reets ik schik me echt een beroerte nu ik die foto ziet, nu zie ik pas hoe mager je echt bent, en sorry begrijp echt niet dat mensen hier jaloers op zijn. Je kan als je 10 kilo aankomt ook nog zo,n getraint lichaam hebben hoor. Weet je wel wat er gebeurt als je evt nog 5 kilo afvalt, dan zie je je eigen kids niet eens groot worden. En ja ik schrijf het eerlijk op hoe ik er over denk, let op je zelf en goed van je dat je dat je aan dat projectje werkt en in die whoopsie komt testaan. Succes.

  1. tja buuf dat zijn de dingen die je niet als je mij ziet want dan heb ik me dikke jas aan 😉 en nee die 5 kilo eraf ruk ik niet hoe graag ik het ook wil, maar dat gaan we proberen te voorkomen;)

 22. wow, ik verwacht een hoop van je maar dit ..nee, weet hoe je er mee omgaat en weet hoe hard je je best doet en je was al begonnen om er open over te worden maar nu met beeld om het zo maar te zeggen….ook van mij krijg je respect, je hebt een mooi lichaam in je kleren maar die foto rachel laat me toch wel anders naar je kijken voortaan;)
  maarrr je blijft me topwijf en voorbeeld 😀 (zonder anna)

 23. mijn steun heb je en wat onwijs dat je dit opstart;) ik ben reuze benieuwd naar het intervieuw op whoopsie daisy 😀 en ja shit your pant honey hahaha je kan het 😀

 24. even hoor, misschien super dom maar is dit jou lichaam? tering nu snap ik dan waarom jij zoveel traint 😉 maar goed trainen is goed, slecht vreten niet tuttebol
  respect

 25. ik hou zo van dit wijf he, jij gaat misschien niet alleen jezelf helpen maar ook nog andere;)
  (blijf je een lekker lichaam hebben vinden) zo zin klopt niet helemaal hahha maar jij begrijpt mij heel goed

 26. top meid dat je dit neer zet! Het zal niet makkelijk worden, althans, er zullen tegenslagen komen maar volgens mij heb je veel mensen om je heen die je enorm steunen. En ik steun je ook, in hoeverre het kan!

 27. en weet je rachel als ik zo naar die foto kijk word ik gewoon belachelijk jaloers op je, geef mij ook zo’n buik mennn tut maar goed het is niet de gezonde levenstijl die jou dit geeft met al dat trainen en je vreten afwegen en tellen 😉
  petje af voor jou echt waar en het project zelf ga je een hoop aandacht mee krijgen want er zijn inderdaad genoeg mensen die dat rare wijf in dr koppie hebben zitten;)
  lafya mop

 28. Je mag super trots op jezelf zijn dat je erover praat en dit zo durf te posten! Het komt volgens mij helemaal goed met jou Rach! Een dikke knuffel van mij

 29. ik heb diepe diepe respect voor je….dat weet je eigenlijk wel maar omdat “lichaampie” te tonen moet je ballen voor hebben en zeker als je bff anna daar de oorzaak van is. ik zie je met kleren aan en dit is shockdock voor me, maar ik weet dat jij die haagse rotkop van je eronder gaat zetten en door blijft knokken voor jezelf, maar ook zeker voor die super lieve vent van je die je steunt en voor je mooie dochters. lieve schat ik ga je project steunen en jou ook
  dikke kuss

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.