Mijn nieuwe tas

Mijn nieuwe tas

Ja ik heb een nieuwe tas!
Naast mijn andere tikken zoals de nagelak, kaarsen, highlighters, schoonmaak middelen en gaat zo nog maar even door heb ik ook een tassen tik. Alleen die tassen tik is beperkt. Waarom beperkt dan Rach vraag jezelf dan af. Nou ik mag dus alleen maar tassen van Kipling kopen van manlief. Ja hoe erg is dat! Ik koop ze zelf of hij koopt ze!! Oke, oke ik geef toe dat ik het hele fijne tassen vind en ze gaan lang mee. Ja ze zijn prijzig maar dan heb je wel een tas die lang mee gaat ;). Natuurlijk zit ik nog steeds te kijken naar een Louie Vutton tas, of een Gucci, maar hoe gaaf ik ze ook vind, het is gewoon niet Rach. Te classy denk ik voor mij, en ik ben meer een sportief type. Ik heb dan ook peper duren Louie Vutton oorbellen in de kast liggen, die ik wilde hebben omdat ik ze zo gaaf vond. Maar dragen…ho maar. Weer het verhaal to classy voor mij.

Maar goed, we hebben het nu over mijn nieuwe tas die ik kreeg met de kerst!! Een kipling die lekker ruim is met heel veel vakjes en een spiegeltje erin en een gedeelte apart voor je make-up. Wat voor mij wel handig is,ย  want ik heb altijd wel teveel aan lipgloss dingen in mijn tas.

 

Eigenlijk is die nog te groot voor de hoeveelheid spullen die ik altijd bij mij heb….en dan hoor ik jullie gelijk denken waarom ik er niet gelijk een whats in mij bag van heb gemaakt…., nou het enige wat er in deze tas zit, is mijn purol, lipgloss, medicatie en mijn bankpas. Ja serieus!! Soms gaat mijn agenda ook mee, en dat is een personal filofax maar dan nog mega ruimte over ;). Ohja en mijn moleskine boekje want die sleep ik overal mee naar toe!

Aan elke kipling tas zit het wel bekende aapje en die vind ik altijd gewoon fun, vraag mij niet waarom maar gewoon cute.ย  Dit is mijn 38e kipling tas!! Heb grote en kleintjes en zelfs dezelfde tassen maar in verschillende kleuren, want ja zo kan ik nog eens afwisselen haha.

10 gedachten over “Mijn nieuwe tas

 1. Ik zou ook geen peperdure tas willen… dan durf je hem toch nooit mee te nemen ? Zou ik veel te bang zijn dat ‘ie beschadigd of gejat wordt ofzo… dus zo’n Kipling lijkt me een goede zet ๐Ÿ™‚

 2. Whaha Rachel, ik heb 1 tas. En als die op is, koop ik een nieuwe. Nog nooit kocht ik een kipling tas, maar bij jou past het goed! En wie weet stap je ooit nog over joh, op classy. Want ik denk dat een classy look jou ook mooi zou passen. Dikke kus lieverd. ๐Ÿ’—

 3. Haha 38e tas. En mijn man maar zeuren dat ik maar liefst vier tassen heb. Ik ben op zoek naar een nieuwe tas, maar kan er nog geeneen naar mijn wens vinden. Ik ben niet zo’n fan van dure merken, hecht meer waarde aan een goede indeling met lekker veel vakjes en ritsen enzo. Ik sleep namelijk heel veel mee!

 4. Wat een leuke stoere tas ! Heerlijk praktisch en handig .
  Hier net zo een tassen tik .. Je kan er niet genoeg van hebben , toch ?.. Ook
  al geeft man lief wel eens aan , nou,nou weer een tas .. Hahah..
  Wel selecteer ik nu meer dan vroeger , geen kunstleder meer daar ben ik van
  terug gekomen. Nu lederen tassen en ja dan maar duurder maar zeker duurzaam !
  Kwaliteit staat dan toch wel voorop .
  En laat je zeker niet weerhouden voor een Louie Vutton tas deze heeft verchillende modellen van sportief tot classic , echt super ! ik heb beiden modellen , met het dragen van gympies bij de tas , het kan allemaal . Op vintage sites vind je zgan orginele Louie tassen voor een prijs die iets leuker zijn dan in de winkel ๐Ÿ˜‰

  1. oh echt dan ga ik eens op zoek naar die sites!! en inderdaad ik betaal liever wat meer voor kwaliteit dan voor iets wat niet lang mee gaat. dat vind ik dan weer zonde ๐Ÿ˜‰

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.