my new toy

my new toy

Oke in februari 2009 was ik al helemaal in love met de nokia n96Β en vorige week hoorde ik dat de opvolger er vanuit kwam…de nokia n97!! na wat gegoogle en wat winkels te hebben afgelopen gister kwam ik van een koude kermis thuis….hij was er nog niet, vandaag zou de release zijn in de winkels, en dan nog had niet iedere telecom shop het apparaatje in huis πŸ™ maar niet getreurd, na 6 winkels te hebben gehad gister stapte ik vanmorgen weer een winkel in en jawel bonus, hij had er 4 binnen gekregen en ik was de eerste!!!!Β  nou ja wel in de regio dan πŸ˜€ de nokia n97 is een mini computer met 32 gig geheugen, en een touch screen en een Q-toetsenboord!Β  deze gagdet freak is er natuurlijk weer super super blij mee!!

het is wel even wennen, ik ben geen touch screen gewent dus flink oefenen en het komt helemaal goed.

aldus a happy rach πŸ˜€

21 gedachten over “my new toy

 1. hey tut hij is gaaf hoor πŸ˜€ ik mag pas in December een nieuwe hehehehe dus duurt nog ff en voor mij geen touch meer pff had de samsung omnia was m na 1 week al beu kan er niet mee smsen lol gaat me niet snel genoeg
  maar hijs toppie πŸ˜€

  xxx

  1. hahaha ja oke maar heb die omnia ook in me handen gehad endat is iid nikks.deze kan je touch en of gewoon dus dat scheelt wel weer

 2. yeaahhh ze heb hem hoor πŸ˜€ toch maar wel die genomen hoor en groot gelijk ook!! ik weet wat een foon voor jou is hhahaha dat is je second brain πŸ™‚ en daar lukt het wel mee met deze

 3. WOOOW hij is vet he rach πŸ˜€ heb hem nog niet in me handen gehad maar wel op internet voorbij zien komen, veel fun ermee en ik wacht wel tot ik de loterij heb gewonnen moahahah

 4. Het lijkt me heel erg wennen deze telefoon, maar hij ziet er zeker vet uit!

  Mooi hoor! Heb je er een abonnement bij?

  1. ja moest er wel een abbo bij nemen maar gebruik gewoon mijn eigen abbootje nog en die andere doe ik in een andere foon πŸ˜‰ altijd hadig hier

 5. Wat een mooi dingetje joh! Ik heb de iPhone en ben daar ook heel blij mee. Heeft ook een touch screen maar daar ben je zo aan gewend. Veel plezier ermee!

 6. omfg ze heeft hem gewoon! Hij is zo gaaf rach :d maar voor mij te duur jammer genoeg. Veel plezier ermee

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.