Na drama moet je shoppen

Na drama moet je shoppen

Gister he plaats ik nog een update mini vlog op Project-a om te vertellen hoe goed ik mij wel niet voel en ja ook hoe fout het is om die uitspraken te doen want pats boem raak vanacht en weer goed ook πŸ™ dusss wat doe je dan als je weer een beetje bij getrokken bent…precies dan ga je heel stom lopen winkelen (had mijn energie misschien wel beter kunnen gebruiken maarja eigenwijs he ;))

Afijn heerlijk even naar de action want ik ben natuurlijk helemaal leip van geurkaarsen! En toen bedacht ik mij ineens van oh ik kan ook wel weer eens van die geurstokjes meenemen :D. Die zwarte glazen geurkaarsen heb ik eigenlijk zomaar meegenomen omdat ze mooi bij mijn nieuwe zwarte prullies passen in huis maar gelukkig ruiken ze ook nog lekker πŸ˜‰

Ik zeg, goed begin van het weekend :D. Had nog wat andere dingetjes gekocht maar om nu de repen chocola en koekjes op de foto te zetten vond ik een beetje ver gaan haha. Fijn weekend allemaal!!

4 gedachten over “Na drama moet je shoppen

  1. Ja, geurkaarsen maken je blij en weer een beetje beter πŸ˜‰
    Laat de koekjes en repen ook maar voorbij komen hoor , altijd lekkerπŸ€—

    1. jaaa heerlijk he geurkaarsen och!! ze staan nu ook weer te meuren hihih want manlief is er niet hahah. en oke oke zal de koekjes en repen ook in beeld gooien voortaan πŸ˜‰

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.