Na lang wachten…Adidas!

Na lang wachten…Adidas!

He he na lang wachten, kreeg ik dan eindelijk mijn Adidas shirt binnen.

Zo deze ongeduldige puber bestelde zo’n 3 weken geleden een Adidas shirt omdat ik die graag wilde hebben. Hij staat namelijk super op mijn adidas broek!

Ik ging er vanuit dat als je wat besteld, dat je het dan zeker na 3 dagen in huis hebt. Maar nu met dat corona gebeuren en het feit dat het uit Zwitserland kwam, duurde het dus gewoon even 2 weken :(. We hebben gemaild en gemaild, maar even wat terug krijgen ho maar.
Je begrijpt dat ik hier niet nog een keer bestel, bij kids brand store.

Any way, hij is binnen en hij zit goed en lekker!

Samen met mijn Adidas broek is het een leuk setje en ik draag er mijn Vans onder.

Het shirt was in de aanbieding dus daar was ik ook heel blij mee. Hij kosten mij nu 19,95.

Weer een leuk setje zo om aan te trekken al vind ik het zelf. Ik vind dit soort kleding toch het fijnste om te dragen. Spijkerbroeken zijn ook heel leuk hoor maar geef mij maar liever dit soort comfi outfits 😀

Wat is jullie comfi outfit?

21 gedachten over “Na lang wachten…Adidas!

  1. Gaaf setje zo! Lijkt me echt heel comfortabel zitten. Ik heb zelf volgens mij niks van Adidas.

  2. Op de dagen dat ik nu vanuit huis werk doe ik wel ‘gewone’ kleren aan en op dagen dat ik niks moet loop ik rond in joggingbroeken

  3. Met Adidas zit je altijd goed. Ik weet nog dat 10 jaar geleden de gekleurde Adidas vestjes een hit waren. Toen het net in was hebben we stad en land afgezocht om dit in kindermaten te krijgen.

  4. Leuk shirt! En ik had ook laatst dat ik heel lang moest wachten op een pakketje, dat ben je niet meer gewend tegenwoordig. Ik vind een lekker loungebroek met shirt of trui nu heerlijk, maar ook een lange jurk draag ik graag.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.