Naar de groothandel

Naar de groothandel

Wij gaan elke week naar de groothandel om voorraad in te slaan.

Nou weet ik dat niet iedereen naar de groothandel kan. Zowel financieel gezien niet of omdat ze geen kvk hebben en dus geen pasje.

Wij hebben dat wel, en gaan naar de sligro, de hanos en soms naar de makro.
Maar wat halen wij dan allemaal bij de groothandel. Nou dat ga ik je vertellen.

De flesjes spa rood en blauw en flessen evian zijn niet aan te slepen hier zo. Er gaan hier per week wat in de kar staat door heen. Ja dat is veel ja!
Keukenrollen, niet aan te slepen ook haha, ik ben getrouwd met die dingen ;). Toilet papier, wasmiddel, saus voor Roon en wat kleine dingen.

Nou haal ik niet elke week wasmiddel, dat zeg ik er wel even bij. En ik haal het ook wel eens bij het kruitvat omdat de flessen daar in de aanbieding zijn dan.

En als de groothandel een andere leuke aanbieding heeft gaan we daar ook meestal wel voor. Oh ja en latex handschoenen!! Die draag ik met schoonmaken en of als ik mijn vlees aan het maken ben. Ik kneep namelijk mijn ballen gehakt met handschoenen aan ja ;).

Komen jullie wel eens bij de groothandel?

Goedkoper dan de supermarkt is het niet maar ik vind het fijn om alles in meerdere getallen aan te schaffen zodat ik een voorraad heb. En als wij een verjaardag hebben dan kopen wij ook alle spullen daar zo. Ik haal er ook mijn schoonmaak middelen, altijd handig.

16 gedachten over “Naar de groothandel

  1. Elke week naar de groothandel… pff, wij meestal twee of drie keer per jaar. Als er zoveel kleine flesjes door gaan, is het dan niet handiger om grote flessen te kopen en dan drinkflessen te vullen? Lijkt me, los van het plastic verhaal, ook zoveel ruimte in te nemen.

    1. Nee grote flessen werkt hier niet. De prik is er snel vanaf en dat is zonde. De flessen evian zijn wel groot want daar kan de prik niet vanaf

  2. Ik hou van grote, voorraden maar zoveel kopen wij ook niet. Ook vind ik het zonde van de plastic wat je weggooit met die flesjes water

  3. Jaren terug ben ik een keer bij Sligro geweest en dat weet ik nog goed. Ze bieden je zelfs dingen aan om te proeven. Volgens mij had ik toen iets met hert 🙂

  4. Voorheen deden we het wel, maar werden altijd erg hebberig en kwamen met veel meer thuis dan eigenlijk nodig was, toen werkten we ook beide nog en was het ideaal om af entree alles in een keer mee te nemen, nu kom ik er eigenlijk nooit meer.

  5. Dat zijn een hoop flesjes die er in een week doorheen gaan. Veel plastic en zo schadelijk voor het milieu. Misschien iets om over na te denken…

    1. hahaha die haalde wij ook wel eens alleen die konden we na een tijdje weg gooien omdat het niet vaak gegeten word hier dus zonde

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.