Nagel freubelen is weer terug

Nagel freubelen is weer terug

Het is echt heel lang geleden dat ik er zin in had om me nagels nog te doen en dat terwijl ik altijd in de weer was met me konad stempels en nagels. na mijn acryl drama was dat over omdat ik geen nagels meer had maar ze gaan nu weer een beetje groeien en dan krijg ik weer de kriebels, niet meer voor acryl dat never nooit meer en zet ze ook niet meer bij andere!!
Nee ben nu lekker aan het stickeren en heb me wezeloos gekocht op het net aan stickers die aankomende dagen binnen gaan komen hihih ben benieuwd 😀 ook voor de meiden super gave hello kitty stickers gekocht dus die hebben het weekend de grootste lol !!

dit heb ik weer even snel snel gedaan omdat ik weer te weinig tijd had maar het toch wilde doen haha beppie ongeduld he 😉

7 gedachten over “Nagel freubelen is weer terug

  1. oelalaaaa ze heeft de smaak weer te pakken dus ik verwacht ook weer die hard nagel updates madame 😛

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.