Nagel freubelen is weer terug

| 7 reacties

Het is echt heel lang geleden dat ik er zin in had om me nagels nog te doen en dat terwijl ik altijd in de weer was met me konad stempels en nagels. na mijn acryl drama was dat over omdat ik geen nagels meer had maar ze gaan nu weer een beetje groeien en dan krijg ik weer de kriebels, niet meer voor acryl dat never nooit meer en zet ze ook niet meer bij andere!!
Nee ben nu lekker aan het stickeren en heb me wezeloos gekocht op het net aan stickers die aankomende dagen binnen gaan komen hihih ben benieuwd ๐Ÿ˜€ ook voor de meiden super gave hello kitty stickers gekocht dus die hebben het weekend de grootste lol !!

dit heb ik weer even snel snel gedaan omdat ik weer te weinig tijd had maar het toch wilde doen haha beppie ongeduld he ๐Ÿ˜‰

reactie's

reactie's

7 reacties

  1. leuk zeg ๐Ÿ˜€ vind de deerde foto het leukst ๐Ÿ˜€

  2. mooi gedaan hoor, ziet er echt leuk uit, net wat anders

  3. Yay leuk! Hoop dat je meer nagellogjes plaatst Rach!

  4. Heel mooi gedaan! De Konad-Queen is back!!

  5. Haha leuk hoor!

  6. oelalaaaa ze heeft de smaak weer te pakken dus ik verwacht ook weer die hard nagel updates madame ๐Ÿ˜›

  7. Ik kan zo niet met van die stickers over weg, maar is wel heel leuk ๐Ÿ™‚

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: