nagels op een rij

nagels op een rij

Wat ik al eerder schreef vinden mensen het leuk om toch elke x die nagels te zien:D leuk om te horen natuurlijk dus…. ik heb 4 collages gemaakt en zal er 1 a 2 per week plaatsen. het zijn nagels die ik gemaakt heb en ik heb ze zitten bekijken en je ziet wel een beetje wanneer ik begonnen ben haha er zitten soms nagels tussen dat ik denk owjeee dat ging nog nie helemaal soepel nie:D

het is gemengd dus een beetje van vorig jaar en van dit jaar 😉

reactie's

reactie's

26 gedachten over “nagels op een rij

 1. yeaahh die van de kerst vorig jaar blijf ik het ook zo kikke vinden he 😀 eindelijk geluisterd naar me en nog een x geplaatst 😀

 2. Oh die zwarte witte vind ik echt gaaaaf!! Je weet het he als je er je beroep van maakt ;)..

 3. oooh ja maak me nog lekkerder hahahah maaruhh ken je nie gewoon elke dag een van die collages online zetten (* ik geen geduld hebben net als jij en ik wil ze allemaal zien * ) haha ze zijn super super gaaf vooral die met die kerstman 😀

 4. je moet er echt wat mee gaan doen hoor en je ziet idd dat je beter en beter word 😀

 5. onwijs zeg !!!!! nou ik bel je van de week wel voor een date goed 😀 en plan me alvast voor de kerst ook in want dat wil ik ook santa op me nagels:D

 6. beppie ongeduld zei je he haha maar je kan wel funny dingen maken 😉 super hoor he

 7. hahah ow vet die tijgerprint 😀 ze zijn allemaal weer top hoor ben benieuwd naar je andere collages 😉

 8. leuuuuuk! jij heb altijd van die mooie nagels!
  dat wil ik ook wel kunnen haha

  plus ze zo lang te houden. ik vind het super mooi, maar wordt er na een tijdje zo gek van. vooral met werken

 9. wat leuk om ze zo te laten zien rach 😀 ze zijn gaaf

 10. heel onwijs gaaf zeg 😀 ben benieuwd naar je andere nageltjes 😀

 11. nou kom maar op met de rest want het kwijl loopt hier al langs me smoeltje hihi

 12. jij ken dat wel he 😀 gaaf rach ook ik ben benieuwd naar de rest moeten we alleen op wachten denk ik want je bent echt heel druk he 🙁 fijn weekend

 13. Zo mooi, zo mooi, zo mooi 😀 ben jaloers hoor. Die 2 linker vind ik het mooist, de lengte van de nagels ook. Goh, wou dat het mijn nagels lukten om zo te groeien 😛 .

 14. Echt heel mooi! En wat leuk de linkertjes! Je kan het echt heel mooi! Het zijn je eigen natuurlijke nagels toch? Hoe krijg je ze zo lang? Gebruik je iets dat je nagels steviger worden? Fijn weekend! xxx

  1. thnx!die linkertjes zijn jou idee hahaah:D en ja zijn me echte nagels 😉 ze zijn niet altijd zo mooi geweest maar nu kom ik weer terug op die glazen nagelvijl van herome, die doet echt wonderen!! geen gespleten nagels meer 😀 en nee gebruik ook geen verharder want mijn nagels zijn al keihard gelukkig alleen niet als er eentje breekt dat doet heeeeeel errug auw!! jij ook fijn weekend!

 15. Leuk weer die nagels, jammer dat ik zulke korte heb, en het niet op mijn werk mag hebben, maar echt leuk

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: