nagels op een rij

nagels op een rij

Wat ik al eerder schreef vinden mensen het leuk om toch elke x die nagels te zien:D leuk om te horen natuurlijk dus…. ik heb 4 collages gemaakt en zal er 1 a 2 per week plaatsen. het zijn nagels die ik gemaakt heb en ik heb ze zitten bekijken en je ziet wel een beetje wanneer ik begonnen ben haha er zitten soms nagels tussen dat ik denk owjeee dat ging nog nie helemaal soepel nie:D

het is gemengd dus een beetje van vorig jaar en van dit jaar 😉

26 gedachten over “nagels op een rij

 1. Leuk weer die nagels, jammer dat ik zulke korte heb, en het niet op mijn werk mag hebben, maar echt leuk

 2. Echt heel mooi! En wat leuk de linkertjes! Je kan het echt heel mooi! Het zijn je eigen natuurlijke nagels toch? Hoe krijg je ze zo lang? Gebruik je iets dat je nagels steviger worden? Fijn weekend! xxx

  1. thnx!die linkertjes zijn jou idee hahaah:D en ja zijn me echte nagels 😉 ze zijn niet altijd zo mooi geweest maar nu kom ik weer terug op die glazen nagelvijl van herome, die doet echt wonderen!! geen gespleten nagels meer 😀 en nee gebruik ook geen verharder want mijn nagels zijn al keihard gelukkig alleen niet als er eentje breekt dat doet heeeeeel errug auw!! jij ook fijn weekend!

 3. Zo mooi, zo mooi, zo mooi 😀 ben jaloers hoor. Die 2 linker vind ik het mooist, de lengte van de nagels ook. Goh, wou dat het mijn nagels lukten om zo te groeien 😛 .

 4. jij ken dat wel he 😀 gaaf rach ook ik ben benieuwd naar de rest moeten we alleen op wachten denk ik want je bent echt heel druk he 🙁 fijn weekend

 5. leuuuuuk! jij heb altijd van die mooie nagels!
  dat wil ik ook wel kunnen haha

  plus ze zo lang te houden. ik vind het super mooi, maar wordt er na een tijdje zo gek van. vooral met werken

 6. onwijs zeg !!!!! nou ik bel je van de week wel voor een date goed 😀 en plan me alvast voor de kerst ook in want dat wil ik ook santa op me nagels:D

 7. oooh ja maak me nog lekkerder hahahah maaruhh ken je nie gewoon elke dag een van die collages online zetten (* ik geen geduld hebben net als jij en ik wil ze allemaal zien * ) haha ze zijn super super gaaf vooral die met die kerstman 😀

 8. yeaahh die van de kerst vorig jaar blijf ik het ook zo kikke vinden he 😀 eindelijk geluisterd naar me en nog een x geplaatst 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.