nagels op een rij

| 26 reacties

Wat ik al eerder schreef vinden mensen het leuk om toch elke x die nagels te zien:D leuk om te horen natuurlijk dus…. ik heb 4 collages gemaakt en zal er 1 a 2 per week plaatsen. het zijn nagels die ik gemaakt heb en ik heb ze zitten bekijken en je ziet wel een beetje wanneer ik begonnen ben haha er zitten soms nagels tussen dat ik denk owjeee dat ging nog nie helemaal soepel nie:D

het is gemengd dus een beetje van vorig jaar en van dit jaar πŸ˜‰

reactie's

reactie's

26 reacties

 1. Leuk weer die nagels, jammer dat ik zulke korte heb, en het niet op mijn werk mag hebben, maar echt leuk

 2. Echt heel mooi! En wat leuk de linkertjes! Je kan het echt heel mooi! Het zijn je eigen natuurlijke nagels toch? Hoe krijg je ze zo lang? Gebruik je iets dat je nagels steviger worden? Fijn weekend! xxx

  • thnx!die linkertjes zijn jou idee hahaah:D en ja zijn me echte nagels πŸ˜‰ ze zijn niet altijd zo mooi geweest maar nu kom ik weer terug op die glazen nagelvijl van herome, die doet echt wonderen!! geen gespleten nagels meer πŸ˜€ en nee gebruik ook geen verharder want mijn nagels zijn al keihard gelukkig alleen niet als er eentje breekt dat doet heeeeeel errug auw!! jij ook fijn weekend!

 3. Zo mooi, zo mooi, zo mooi πŸ˜€ ben jaloers hoor. Die 2 linker vind ik het mooist, de lengte van de nagels ook. Goh, wou dat het mijn nagels lukten om zo te groeien πŸ˜› .

 4. jij ken dat wel he πŸ˜€ gaaf rach ook ik ben benieuwd naar de rest moeten we alleen op wachten denk ik want je bent echt heel druk he πŸ™ fijn weekend

 5. whooowww :0 ze zijn echt toppie

 6. kikkuhhh:D

 7. ze zijn ooohh sjooow gaaf πŸ˜€

 8. nou kom maar op met de rest want het kwijl loopt hier al langs me smoeltje hihi

 9. gewoon in 1 woord VET:D

 10. heel onwijs gaaf zeg πŸ˜€ ben benieuwd naar je andere nageltjes πŸ˜€

 11. wat leuk om ze zo te laten zien rach πŸ˜€ ze zijn gaaf

 12. kijk es hoe gaaf πŸ˜€

 13. cool:D

 14. Erg leuk! πŸ˜€

 15. leuuuuuk! jij heb altijd van die mooie nagels!
  dat wil ik ook wel kunnen haha

  plus ze zo lang te houden. ik vind het super mooi, maar wordt er na een tijdje zo gek van. vooral met werken

 16. dat is gaaf zeg πŸ˜€ en dat je dat zo snel kan man πŸ˜€

 17. ok primmaa nu ben ik jalouuuurrsss *snif* wil ik ooooook

 18. hahah ow vet die tijgerprint πŸ˜€ ze zijn allemaal weer top hoor ben benieuwd naar je andere collages πŸ˜‰

 19. beppie ongeduld zei je he haha maar je kan wel funny dingen maken πŸ˜‰ super hoor he

 20. onwijs zeg !!!!! nou ik bel je van de week wel voor een date goed πŸ˜€ en plan me alvast voor de kerst ook in want dat wil ik ook santa op me nagels:D

 21. je moet er echt wat mee gaan doen hoor en je ziet idd dat je beter en beter word πŸ˜€

 22. pfffff*kwijl kwijl* zo nice

 23. oooh ja maak me nog lekkerder hahahah maaruhh ken je nie gewoon elke dag een van die collages online zetten (* ik geen geduld hebben net als jij en ik wil ze allemaal zien * ) haha ze zijn super super gaaf vooral die met die kerstman πŸ˜€

 24. Oh die zwarte witte vind ik echt gaaaaf!! Je weet het he als je er je beroep van maakt ;)..

 25. yeaahh die van de kerst vorig jaar blijf ik het ook zo kikke vinden he πŸ˜€ eindelijk geluisterd naar me en nog een x geplaatst πŸ˜€

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: