nageltjes today

nageltjes today

Nou ja gister dan :), weer na aanleiding van bar haar site ook deze gaan proberen en het ging wel had alleen shake de beef hahhaha, trillende handjes waarschijnlijk van de ventolin want heb het een beetje benauwd maar dat gaat wel.

Volgende week gaat ik toch echt weer met konad aan de gang en kijken of ik dingen nog meer kan combineren:D heb me steentjes ook weer uit de kast gehaald dus ik heb voorlopig nog wel ff wat te doen 😀

29 gedachten over “nageltjes today

  1. haha dat kan ik echt niet hoor. Ik heb wel laatst van essence zo’n stempelsetje gekocht, maar nog niet gebruikt. Maar zag wel in een filmpje van iemand anders die het gebruikte en daar werkte het wel goed.

    Heb ik ook een keer iets bijzonders op mijn nagels 😉

  2. tsss hier nog een jaloers krengetje hihih zowel op je nagels en op het feit dat jij gewoon zo ff makkelijk alles doet

  3. ik heb vande week ook ff aan tafel gezeten met die penselen die je zei en het gaat zelfs heel makkelijk 😀
    ze zijn weer gaaf hoor meis en fijn weekend

  4. :hmm: weer kwastjes werk ? heb het geprobeerd van de week maaruh me jatten zaten meer onder dan me nagels :s ze zijn wel leuk rach

  5. oooohh die moet ik ook hebben hahaha het zit er nog steeds op wat je gedaan hebt bij me 😀 dus moi is tevreden hoor

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.