Nageltjes weer eens gedaan

Nageltjes weer eens gedaan

Zo zo denken sommige dan die mij langer volgen hihi, ze heeft weer een keer haar nagels gedaan. Juist ja. Ze groeien als kool en zijn knoert hard maar zodra ik ze ga lakken….drama alom!! Maar goed ik blijf gewoon een nagellak tik hebben en probeerde het weer al was het maar voor een dag want toen lag het er al weer vanaf, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik er alleen lak op had gedaan en verder niks 😉

Ik kocht deze bij de Hema en ik ging voor de licht roze dit keer. Ik ben nog steeds gek op donkere kleuren maar pak nu toch steeds vaker de lichtere nude kleuren.

Ik ben steeds meer fan van de Hema lakjes, maar natuurlijk ook van de Catrice en de Essence!! De Hema lakjes dekken mooi na 2 laagjes, als je een goede hebt dan wel te verstaan want helaas zijn ze niet allemaal zo en ik houd niet zo van meerdere lagen. Maar deze pakt dus in 2 lagen heel mooi dekkend.

Een hele mooie nude kleur zoals jullie zien, althans ik vind hem mooi!!

Ik heb ondertussen nog 2 lakjes bij de Hema gekocht dus er komen de komende weken nog meer notd’s aan!!

6 gedachten over “Nageltjes weer eens gedaan

  1. Ik hou van Nude kleurtjes. Hele mooie kleur dit weer.

    Heb zelf alleen nooit zo’n geduld om mijn nagels te doen. Beschadig ze altijd weer .. hahahaha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.