Namens La Familia B…

Namens La Familia B…

We gaan de drukke dagen en zware dagen tegemoed. De meiden hebben morgen tot 12.00 school en dan is het kerstvakantie!! En oh wat zijn we daar aan toe!! Het heerlijke is, is dat Roontje nu ook een keer gewoon vakantie heeft :D. Normaliter werkt hij altijd door in de vakanties maar we hadden nu zoiets van nee, nu is het sloes en nu is het ook voor hem vakantietijd!!

La Familia B wil onze lezers en volgers hele fijne dagen toewensen en geniet ervan met een traan en een lach voor sommige 😉

Fijne dagen!!

Wij gaan er voor zover het kan gewoon volop van genieten met zijn vieren op eerste kerstdag en tweede kerstdag is ons schatje (aangebreide tante voor de meiden sinds kort hihi) Nathalie hierzo aka @tattoonails, dus wij vermaken ons wel, en we hopen jullie ook!

Ik zal nog wel een update plaatsen tussendoor maar voor nu enjoy!! <3

reactie's

reactie's

5 gedachten over “Namens La Familia B…

  1. Heerlijk genieten mop…ondanks die traan! En weet je, daar is ook helemaal niets mis mee! Integendeel!
    Wat fijn dat je mannetje nu ook lekker vakantie heeft!!
    xxx

  2. Wat een prachtige foto van je meiden! Had er ook al een paar op Instagram gezien, mag je trots op zijn hoor :-). Fijn dat je hele gezinnetje compleet is deze vakantie, lekker genieten meid!

  3. Wat een prachtige foto van je meiden! Fijne dagen en geniet lekker van je gezin. Het is een moeilijke tijd, maar ik hoop dat je samen met je kids en mannetje kan genieten!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: