Niet meer vanzelf sprekend…

Niet meer vanzelf sprekend…

Jeetje ik loop de laatste tijd wel tegen dingen aan hoor hey….. Ik denk, kom we gooien er weer even een persoonlijke update tegen aan.

De afgelopen weken is er veel gebeurd, heel veel, en ja dat heeft toch wel even een flinke impackt gehad kan ik je vertellen. Ik mag dan wel een grote bek hebben maar ik heb echt wel gevoel en een heel klein hartje 😉

Je bent al ziek, je breekt wat, en je moet keuzes maken die je eigenlijk niet wil maken maar moet maken omdat je gewoon weg geen keus hebt. Auch…geloof mij, dat doet  pijn hoor!! Ik had geen keus en heb alles over mij heen laten komen met een berg angst van heb ik jou daar. Maar ik heb het wel gedaan, en ben overal uit gekomen. Dat maakt een mens sterk, echt waar. Het klinkt raar maar ik kijk niet meer op van een nachtelijke crash, echt niet. Want als ik dan een crash heb dan denk ik even aan die bewuste zaterdag dat ik mijn heup brak en een pijn heb gevoeld….. en dan die maandag, die maandag dat ik onder narcose moest en afscheid nam van mijn kids en vent om het zo maar te zeggen….nee die crashes…hoe pijnlijk ze ook zijn…doen mij niet meer zoveel als toen 😉

Maar sommige dingen zijn tegenwoordig niet meer zo vanzelf sprekend …..Ik stuit de laatste tijd op een aantal dingen, waar ik eigenlijk nooit bij stil heb gestaan. En wat is dat dan Rach…nou luister hhihihi.

Ik kan mijn voeten niet meer vegen!!! Ja klinkt heel vaag en raar maar het is echt waar!! Ik liep de jumbo in en wilde mijn voeten vegen omdat mijn schoenen nat waren en ik als de dood ben om weer te vallen en huh ….mijn linkervoet over een mat vegen gaat dus niet!! Hoe bizar!! Het zal hopelijk nog wel een keer terug komen maar voor nu…nee.

Als ik loop dat voel je die pen… dus je moet je voorstellen dat er iets van een meganisme in je zit wat je voelt…brrrr, dat had ik voorheen natuurlijk niet!!

Op de bank zitten geen probleem, maar zit ik nu in mijn pyama op de bank dan zie je die pen om hoog komen door mijn huid. Ik heb natuurlijk spijkerpootjes en ja daar zie je dus alles door heen en ja dat is eng!! Ik heb ook een nieuwe bijnaam “Wolverine” 😏 haha

En dan met mijn benen over elkaar zitten… dat gaat wel maar als ik dan wil opstaan…. wauw!! Hallo pijn!! Dat kan nog komen omdat de breuk nog niet volledig is hersteld zeggen ze, maar hoop wel dat het nog goed komt😉.

En ja dan het lopen zelf. Ik schiet niet meer even snel van de bank mijn auto in, want ik blijf bang dat ik val weer maar dat is niet wat ik moet overwinnen en dat gaat lukken ook 😃.

Trap lopen doen we tree voor tree maar word ik nu mee geholpen door de fysio. Ik zal hopelijk gewoon zo normaal mogelijk herstellen en weer gewoon niet te hoeven denken aan de “beperkingen” die ik nu ervaar.

Hebben jullie wel eens wat gebroken ? En duurde de revalidatie daar lang van?

6 gedachten over “Niet meer vanzelf sprekend…

  1. Zo zie je dat zoiets simpels als je voeten vegen totaal niet vanzelfsprekend is. Dat zie je nu. Zo leer je alles straks weer extra waarderen. Bizar toch? Ik hoop dat je snel volledig herstelt. Maar voor nu: voorzichtig hoor! 💗💗

  2. Hopelijk heelt dat allemaal goed zodat je er geen last meer van hebt. Maar het is een behoorlijke confrontatie met je lijf, dat zeker. Sterkte, hoor. Ik ben al blij dat ik je weer zag dansen op IG. Vrolijke muts! Knuffel x

  3. Take your time .. kan mij voorstellen dat sommige dingen eng zijn. Helemaal als ze niet meer vanzelfsprekend zijn maar uiteindelijk komt het goed.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.