Nieuw bomber jack

Nieuw bomber jack

Ik was weer heel blij toen de pakjes-man voor de deur stond met een pakketje voor mij!! Whe love aliexpress zoals jullie weten en ik had een jasje besteld.
 photo IMG_2791_zpsjfxvgdhc.jpg

Een zomerse bomberjack met de tekst “girls tour” erop.

Ik ben gek op dit soort jasjes want je kan ze overal op dragen! En als het wat kouder word kan ik er ook een hoody onder dragen, dat heb ik al geprobeerd en dat staat ook heel erg leuk!!

Vinden jullie het ook een leuk jasje?

4 gedachten over “Nieuw bomber jack

  1. Ik sluit me aan bij Cynthia’s reactie!

    Ik vraag me wel af hoe jullie AliExpress tot nu toe ervaren. Ik hoor de naam regelmatig voorbij komen op jullie blog, jullie bestellen er geloof ik regelmatig. Ik heb echter ook veel negatieve reviews van Ali gelezen over producten die nooit bezorgd worden, retourneren dat oneindig lang duurt et cetera. Hebben jullie ooit meegemaakt dat het niet goed ging met een bestelling?

    1. wij hebben tot nu toe nog nooit problemen gehad en altijd alles netjes binnen gekregen. ik kijk altijd eerst naar de verkopers gedrag en de recenties!! de levering en retouring is ook redelijk vlot, alles binnen 2 weken!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.