Nieuw en nieuw

Nieuw en nieuw

iphone 5Gister totaal onverwacht kwam ik erachter dat ik mijn mobiele abbo mocht gaan verlengen!! En dat hebben we natuurlijk gelijk even gedaan :D!! Ik en mijn oude iphone 4s waren onafscheidelijk en natuurlijk ging ik nu weer voor de iphone, de 5, Roontje had hem al dus had hem al vaker in mijn handjes gehad. Ik ben er blij mee!! De meiden hebben voor mij een mooi hoesje uitgezocht want ik kon het even niet meer opbrengen om verder te shoppen dus dat hebben ze even gezellie met papa voortgezet ๐Ÿ˜€

path app

Wat ook nieuw is voor mij is de app Path, een soort twitter lijkt het wel en ben er nog niet helemaal uit hhahah maar gaat het steeds meer snappen .

Of het een hype gaat worden weet ik niet, ik blijf toch een fan van instagram, facebook en twitter ๐Ÿ˜‰

9 gedachten over “Nieuw en nieuw

  1. Heerlijk hรจ zo’n gloednieuw gadget ๐Ÿ˜€ Geniet ervan!

    Ik mag zelf binnenkort ook een nieuw toestel uitkiezen. Ik heb nu de gewone iphone 4, dus niet de 4S maar de versie daarvoor. Ik twijfel hรฉรฉl erg over wat ik zal doen. Natuurlijk is de 5 een logische upgrade, maar het formaat staat me zo tegen met mijn kleine inie-minie handjes. Hoe ervaar jij de bediening in vergelijking met het vertrouwde 4 formaat?

    1. thnx !! en ja het is even wennen ๐Ÿ˜‰ ik heb kinder handjes maar na een dag weet ik al niet beter !! ik zeg doen ๐Ÿ˜€

  2. gaaf meis ๐Ÿ˜€ mich heeft hem ook een maandje en bevalt hem prima!! ik moet jammer genoeg nog even wachten ๐Ÿ™

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.