Nieuw jaar, nieuwe dingen

Nieuw jaar, nieuwe dingen

In het nieuwe jaar wil ik nieuwe dingen gaan uit proberen die ik of nog nooit gegeten hebt of nog nooit gedaan heb.

Nou ik begin maar gelijk met een maaltijd pakket van de jumbo nota bene hahaha. Zo niks voor mij, want ondanks er verse groenten in zitten, zit er toch een kant en klare saus bij. En ja daar ging ik al mee onderuit. In de saus zitten ingrediénten die ik dus niet mag dus ik moest mijn eigen saus samenstellen. Dat is gelukt maar laten we het bij het pak houden want ik heb wel de saus een beetje aangemaakt zoals het hoorde om toch de smaak ervan te proeven. Ik kwam op dit maaltijd pakket nadat ik bij Cynthia het voorbij zag komen in haar instastory. Ik reageerde van jaaa recept….., waarop ik heerlijk droog antwoord kreeg “het is een pakket van de jumbo” hahah geweldig :D. Ik de volgende dag gelijk gekocht en aan de slag gegaan.

Indiase tandoori. Nog nooit gegeten in ieder geval dus wist ook niet of het pittig was of wat dan ook. Ik heb er alleen geen rijst bij gegeten maar bloemkoolrijst 😉

Het pakket kosten 4,39, alleen moest je de kip en de rijst en dan nog bij kopen.

Het is zo gemaakt en ik moet eerlijk zeggen dat ik nog lekker vond ook!! Wel pittig, maar lekker.

Maar, ja natuurlijk zit er weer een zeik maar van Rach achter hahah, ik vind dit een beetje weg hebben van al die andere maaltijdboxen en pakketen en daar is mijn mening al eerder duidelijk over geweest….te duur, te weinig in houd. Als ik de groenten los zou kopen zou ik goedkoper uit zijn voor het recept 😉

Maar het was voor een keer zeker een keer leuk om te maken en lekker!!

Hebben of gebruiken jullie wel eens maaltijdpakket van de supermarkt?

De overige pakketten zal ik misschien nog wel een keer proberen, en dat geld ook voor de soep boxen.

Welke dingen zouden jullie mij aanraden uit te proberen in het nieuwe jaar? Het moet natuurlijk wel Rach proof zijn dus kha/keto 😉

6 gedachten over “Nieuw jaar, nieuwe dingen

  1. Maar hoe kun je weten dat het pittig is als je het saus/ kruidenmengsel niet hebt gebruikt maar je eigen saus hebt gemaakt?

  2. Ziet er wel lekker uit.

    Mijn vader gebruikt ze regelmatig en ik zelf koop wel eens die bakken voor soep bij de AH die je alleen nog even met de staafmixer moet doen

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.