Nieuwe camera, nieuwe testshoot

Nieuwe camera, nieuwe testshoot

Gister heb ik van mijn mannetje een nieuwe camera gehad! ik heb afscheid genomen van mijn sony en ben overgestapt op de nikon D7000 met de lenzen 18-105mm en heb daar een 50mm f/1.4 lens gekocht dus ik weer helemaal in mijn sas en natuurlijk moesten we dat gelijk testen vanmorgen in de studio met de meiden :D. Het is wel rete wennen met dit nieuwe toestel dus ik moet nog van alles uitvinden en dat moet ik snel want er moeten natuurlijk wel shoots gedaan worden hhihi, maar ben blij met het resultaat tot nu toe

14 gedachten over “Nieuwe camera, nieuwe testshoot

  1. Wauw, ondanks dat je nog een hoop moet uitvinden vind ik de foto’s nu al geweldig…

    Ik zie nu trouwens ook echt goed dat je dochters ouder beginnen te worden. 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.