Nieuwe camera, nieuwe testshoot

| 14 reacties

Gister heb ik van mijn mannetje een nieuwe camera gehad! ik heb afscheid genomen van mijn sony en ben overgestapt op de nikon D7000 met de lenzen 18-105mm en heb daar een 50mm f/1.4 lens gekocht dus ik weer helemaal in mijn sas en natuurlijk moesten we dat gelijk testen vanmorgen in de studio met de meiden :D. Het is wel rete wennen met dit nieuwe toestel dus ik moet nog van alles uitvinden en dat moet ik snel want er moeten natuurlijk wel shoots gedaan worden hhihi, maar ben blij met het resultaat tot nu toe

reactie's

reactie's

14 reacties

 1. Mooie fotos en van de 1.4 krijg je zekers geen spijt 🙂

 2. Ze zijn prachtig!

 3. hele mooie foto’s

 4. hoe mooi weer 😀 heb je al wat nieuwe dingen gevonden ?

 5. wow wat een mooie foto`s

 6. Wat een schatten van dochters heb je toch, altijd een goede reden om die op de foto te zetten!

 7. Mooie foto,s hoor… Leuk he alles uitproberen van je nieuwe camera, geniet er maar lekker van.

 8. Wauw, mooie foto’s!

 9. Wauw, ondanks dat je nog een hoop moet uitvinden vind ik de foto’s nu al geweldig…

  Ik zie nu trouwens ook echt goed dat je dochters ouder beginnen te worden. 😀

 10. Prachtige foto’s

 11. Hihi had ze ook al gezien! Prachtige foto’s!!

 12. ik had er een paar op IG gezien… super… veel plezier er mee

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: