Nieuwe camera, nieuwe testshoot

Nieuwe camera, nieuwe testshoot

Gister heb ik van mijn mannetje een nieuwe camera gehad! ik heb afscheid genomen van mijn sony en ben overgestapt op de nikon D7000 met de lenzen 18-105mm en heb daar een 50mm f/1.4 lens gekocht dus ik weer helemaal in mijn sas en natuurlijk moesten we dat gelijk testen vanmorgen in de studio met de meiden :D. Het is wel rete wennen met dit nieuwe toestel dus ik moet nog van alles uitvinden en dat moet ik snel want er moeten natuurlijk wel shoots gedaan worden hhihi, maar ben blij met het resultaat tot nu toe

reactie's

reactie's

14 gedachten over “Nieuwe camera, nieuwe testshoot

  1. Wauw, ondanks dat je nog een hoop moet uitvinden vind ik de foto’s nu al geweldig…

    Ik zie nu trouwens ook echt goed dat je dochters ouder beginnen te worden. ๐Ÿ˜€

  2. Mooie foto,s hoor… Leuk he alles uitproberen van je nieuwe camera, geniet er maar lekker van.

  3. Wat een schatten van dochters heb je toch, altijd een goede reden om die op de foto te zetten!

  4. hoe mooi weer ๐Ÿ˜€ heb je al wat nieuwe dingen gevonden ?

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: