Nieuwe Fila schoenen deel 2

Nieuwe Fila schoenen deel 2

Oh ik was zo blij als een klein kind toen ik mijn nieuwe Fila schoenen in ontvangst mocht nemen van de postbode 😀

Ik had al een paar,
maar als je eenmaal een paar hebt wil je meer! Althans dat heb ik dan weer want ik moet altijd overal 2 paar van hebben haha. Die tik heb ik met mijn Nike’s ook. Twee paar witte en twee paar zwarte.

Yes ik heb dus nu ook een paar zwarte! Ik draag met die koude weer het liefst donkere, zwarte schoenen, vraag mij niet waarom maar het is gewoon zo.

En ja het zijn weer sneakers. Ik woon gewoon op sneakers, omdat ze mij gewoon fijn lopen. Natuurlijk mis ik mijn sleehakken waar ik ook graag op liep maar ja om nu mijn andere heup ook te breken…uhm nee dan maar lekkere sportieve comfi schoenen :D. Een sneaker mom dus.

Je snapt dat ik weer even lachend op mijn nieuwe schoenen de deur uit gaat :D. Nu heb ik een schoenen shop verbod haha, nou ja dat word gezegd maar of ik mij daar aan houd? Zal moeilijk worden maar ga het proberen.

Lopen jullie veel op sneakers?

2 gedachten over “Nieuwe Fila schoenen deel 2

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.