Nieuwe haarkleur.

Nieuwe haarkleur.

Hey!! Ik heb weer wat gedaan hoor en of ik er helemaal 100% blij mee ben ga ik jullie vertellen.

Ik heb een tijdje geleden de onderkant van mijn haar laten blonderen, dat wilde ik toen super graag en was er ook super blij mee. Maar toch wilde ik het steeds weer donkerder hebben. Maar ja ik ben 13 en mijn moeder staat niet overal achter, wat logisch is, want ze kent mij natuurlijk langer als vandaag en ik wissel van alles net zo snel als dat ik van pen verwissel hahah. Maar met je haar is dat toch wel even een dingetje.

Mijn moeder had clip ins, donkere, en die had ik eens in gedaan en ik vond dat zo gaaf staan, maar kom ik weer met mijn moeder….die vond het dus helemaal niks!! Nu is het niet haar hoofd maar ik snap haar wel. Ze bood mij aan een spoeling te nemen die ook uitwasbaar is. Ik had dus donkerbruin gedaan maar ja dat sloeg dus even oranje bruin uit!! Iedereen vind het helemaal tegek maar ik moet er zelf nog heel erg aan wennen!!!

Op de foto is het echter wel wat feller dan in real life moet ik zeggen ;). Het heeft wel wat, maar het is niet het donker bruine wat ik wilde! We zijn nu 2 flesjes verder en van mijn moeder is het even sloes zoals ze dat dan zegd 😀

Wat vinden jullie ?

Het is gelukkig uitwasbaar, maar voor nu lijkt het net of ik bij een kinky kapper ben geweest :D. En niet geheel ondankbaar hoor want stiekum vind ik wel heel cool staan 😉

Hebben jullie wel eens je haar geverfd of gespoeld en pakte het compleet anders uit?

 

6 gedachten over “Nieuwe haarkleur.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.