Nieuwe kiko aankoopjes

Nieuwe kiko aankoopjes

Ik heb mijzelf weer even verwend hoor!!

Jullie weten dat ik gek ben op highlighters en ook op kiko!
De afgelopen dagen zijn Rashel en ik veel in Den Haag stad geweest op de scooter. We genieten van het rond lopen en ja ook het shoppen πŸ˜€

Ras was gelukkig met een een nieuwe lipgloss en moeders weer met een highlighter en een lipstick!
Ik kocht al eerder een kiko highlighter maar kon deze gewoon niet laten liggen πŸ˜€

Het is weer een plaatje al zeg ik het zelf.

Hij is een beetje perzik kleur en dat past nu wel bij mijn huidskleur. Ik ga weer onder de zonnebank en dan is een witte highlighter natuurlijk helemaal niks. Hij was 14,95 maar ik kreeg nog korting dus dat was weer mooi meegenomen.

De lipstick isΒ  een nude kleur want die staan alleen maar bij mij. Donkere kleuren zijn echt een no go en matte lipsticks worden hem ook niet maar deze is niet mat maar gewoon mooi voor mijn smoeltje ;). Hij kosten 3,95

Deze moeder en dochter zijn weer blij met hun aankoopjes πŸ˜€ en kunnen weer als een glimbal door het leven haha. Het zal hier vast wel niet bij blijven aangezien dochterlief helemaal weg is van Den haag Stad en wij er zeker wat vaker te vinden zijn. Dat houd in…meer kiko!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.