Nieuwe lakjes

Nieuwe lakjes

Ik heb in december niet stil gezeten met het kopen van lakjes, en heb er zoveel gekocht dat ik niet eens meer weet welke nieuw zijn want ben stom geweest ze gelijk op te ruimen haha, maar goed ik ga op zoek en deze stonden nog tussen me fotos dus ik begin maar met deze. Nieuwe lakjes van essence, en catrice en gosh, de namen zal ik er nog bij zoeken 😉
nieuwe lakjes
nwe lakjes

Ik heb ze ook nog allemaal opgehad, nee gek he haha denk totaal 17 nieuwe lakjes….daar ben ik nog wel ff zoet mee denk je….of niet want vandaag ook weer een lakje erbij gekocht en ja zo loopt het uit de hand he haha, maar dat is algemeen bekend bij rach 😉

5 gedachten over “Nieuwe lakjes

  1. jij hebt echt een obsessie met je lakjes!!! teveel gewoon hihih maar wel heel leuk maar gebruik ze nou eens muts 😛

  2. Ach ja… Die ene rode heeft natuurlijk net een andere tint of net wat meer glitters hihi. Nooit genoeg lakjes!!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.