Nieuwe layout!

Nieuwe layout!

Ja je zit op de goede site hhihi maar vond het wel eens tijd voor een nieuwe lay, lekker herfstachtig!! Alleen ging dat niet zonder enig gevloek vanmiddag :(. Ik heb…nou ja had mega mega veel scrapkits en dan overdrijf ik niet maar zo rond de 4000 kitjes….alles netjes geselecteerd in mapjes op een ex hd, dus had er helemaal zin in en wilde dingen bij elkaar gaan zoeken….JA NOT 😐 alles maar dan ook alles weg .. neeee dacht ik. Nou na een uur zoeken en doen heb ik het opgegeven en een oproepje op Faceboek geplaatst en thank god had nathalie hele leuke kitjes die ze even over gooide zodat ik aan de slag kon want als er eenmaal wat in het koppie zit….. dus he he eindelijk een nieuwe lay 😀 Wilde de complete lay omgooien en gaat dat ook echt nog wel doen maar daar neem ik de komende weken even lekker de tijd voor, weer even lekker het coderen in een paar uur per dag 🙂

Fijne avond!!

4 gedachten over “Nieuwe layout!

  1. Ik vind het prachtig, lekker herfst-sfeertje! Wat balen van al die kits zeg…pfft. Ik geloof best dat daar het nodige gevloek aan te pas is gekomen ;). Lief dat je zo snel hulp kreeg, het resultaat mag er zijn.

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.