Nieuwe madness-gate…

Nieuwe madness-gate…

Ja hoor er is weer een gekte aan de hand in het land en dat zijn de “spinners”. Rond draaiende kleine dingetjes met of zonder licht…..hoe verzin je het!! Rach, ben je er niet een beetje te oud voor? uhhh nee maar ik doe er ook niet aan mee maar de rest van het gezin dus wel haha en moeders mag op pad om de dingetjes aan te schaffen, en ook online, want ali express staat er vol mee!

Ik vind aan deze hype dus werkelijk niks aan he, ik vond loom dan weer wel leuk maar dit…neuhhh, maar goed om de rest happy te houden mogen ze er van mij mee doen wat ze willen πŸ˜€

Ik vraag me af hoelang deze madness zich laat aanhouden πŸ˜‰

Jullie bekend met de spinners? en wat vind je ervan?

3 gedachten over “Nieuwe madness-gate…

  1. Ik ben het helemaal met je eens, wat een gekte!! Ik vind dat deze hype eigenlijk niet zoveel inhoud heeft, om het zo maar even te zeggen.. πŸ™‚
    We will see! Liefs, Florentine

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.