Nieuwe mascara van Benefit!

| 3 reacties

Hi allemaal!

Vandaag een product review! De nieuwe mascara van Benefit. De BAD gal BANG!

Wauw. Dat is het enige woord dat bij mij opkomt als ik naar mijn wimpers kijk na het aanbrengen van deze mascara. Ik heb de afgelopen maanden heel veel moeite gehad met mijn wimpers. Ik had altijd hele mooie, lange, volle wimpers vond ik zelf. Ee zat een mooie krul in en in was er helemaal tevreden over. Maar na dat ik meerdere keren wimper extentions heb gehad, was het een drama. Mijn wimpers waren dun, korter en de krul was eruit. Ik heb honderden mascara’s geprobeerd het afgelopen half jaar, maar het was het allemaal niet echt voor mij.

Nu de nieuwe mascara van Benefit aangekondigd was, werd ik meteen enthousiast! Zodra hij in de winkel lag ben ik hem meteen gaan proberen, en wauw, met 1 mascara en na 1 laag aanbrengen was ik al verkocht! Op de foto heb ik 2 lagen op. Mijn wimpers krullen weer, waardoor ze langer lijken en ze zijn intens zwart! Deze komt in mijn dagelijkse make-up ritueel!


Hij is waterafstotend, niet waterproef, maar kan tegen een regenbuitje of een traan oog. Er zit een materiaal in, het lichtste materiaal dat op aarde bestaat, wat ook in de ruimtevaart gebruikt word (hoe cool?!) wat ervoor zorgt dat hij de wimpers niet verzwaard. Bevat vitamine B5 om de wimpers te voeden en versterken. Heeft een silicone borsteltje waarmee je makkelijk in de hoekjes kunt komen en elk haartje meepakt. En is een lang houdende mascara!

De mascara is €27,53 , misschien voor sommige mensen prijzig, maar er zit wel 8,5gram inhoud in en de meeste mascara’s van andere merken bevatten 5gram!
Er is ook een mini versie van, deze is €13,25 voor 4gram inhoud.

Zoals jullie merken, ik ben mega enthousiast! Hebben jullie hem al geprobeerd en wat verwachten jullie van een goede mascara?

Veel liefs, Debby

3 reacties

  1. Wat een gaaf effect!

  2. Wat een mooi resultaat! Ik denk dat ik eerst de mini versie eens ga uitproberen.

  3. Wauw, wat een mooi effect zeg! Precies wat ik altijd zoek in een mascara. Intens zwart en volume

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: