Nieuwe outfit!

Nieuwe outfit!

Nou geloof het of niet maar deze zeikerd met kleding heeft toch even een outfit bij elkaar gescoord afgelopen weekend 😀

Ik kan natuurlijk heel moeilijk “leuke” kleding kopen want ja ik eindig altijd op de kids afdeling. Niks mis mee maar om nu met een cartoon plaatje op mijn broek of shirt te gaan lopen….nee man haha.

Maar ik was met Rashel op de scooter naar de boogaard gereden en doken daar de coolcat in en daar hing mijn broek….de streepjes broek die ik altijd al wilde hebben maar niet in mijn maat was. Ja oke dit is ook een maatje 164 en van de kids afdeling maar dat ziet niemand 😀 en ja hij is nog te groot maar ik ben er blij mee! Het truitje kocht ik bij de bristol in leidschenhage, daar liep ik ook weer zomaar tegen aan. Wel ook weer te groot maar hij zit zo lekker en ik riep al gelijk dat ik daarin ging wonen 😀

Je snapt dat ik nu zo blij als een klein kind ben ik eens kan afwisselen. Ik ga denk ik van de week nog wel een keer terug naar de cool cat want er hing meer leuk spul op de kids afdeling wat ik wel aan kan hihhi.

Ik moet natuurlijk wel dingen kopen die een beetje bij mijn leeftijd passen al ben ik gek genoeg om in een sesamstraat shirt te gaan lopen haha bij wijze van he 😉

En wat vinden jullie ervan? en ja graag wel je eerlijke mening 😉

Roon vind het helemaal niks en de meiden weer wel hihi, meningen zijn dus lekker verdeeld hier in huis :D. Ik ben er blij mee en draag het daarom ook graag!!

14 gedachten over “Nieuwe outfit!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.