Nieuwe outfits

Nieuwe outfits

Nieuwe outfits…, oke nieuwe truien, ook goed. Want slagen voor een goed zittende broek heb ik al aan het wasrek gehangen en ben ook niet meer op zoek er naar. Ik moet daar gewoon een keer tegen aanlopen of binnen no time 40 kg aankomen.

Maar goed ik was op date met Rashel, die kleine draak had mij weer zover gekregen om naar de Primark te gaan omdat ze een nieuwe tas wilde. Nou oke dacht moeders, een nieuwe tas vind ik prima, maar natuurlijk ben ik geen achterlijke en kwam ik weer met 100 euro lichter de deur uit hahah, en geloof mij, de tas was geen 100 euro maar 16 euro.

Anyway, als ik truien zie dan moet ik ze gewoon hebben. Ik bouw natuurlijk mijn outfits op in laagjes, anders is het niet te doen voor deze spijker met die kou. Dus een trui en een vest, die ik ook kocht en niet op de foto heb gezet waren mijn nieuwe aanwinsten.

Een croptop hoody, met streepjes

Ik geloof dat hij 13 euro kosten. Hij is super zacht en zit dus heerlijk.

Toen liepen wij langs de sale’s rekken en zag daar een witte jas hangen. Nou aangezien ik mijn zwarte jassen zat was ging ik hem maar even passen. Nou hij zat perfect, en dat voor 7 euro hahah.

Al had die paars met een goud randje geweest had ik hem nog meegenomen voor dat geld!!

En dan nu geen nieuwe outfit maar ik winkel tegenwoordig ook bij mijn dochters in hun kast aangezien ze dat ook bij mij doen. Niomi heeft een leuke Chanel trui en die wilde ik wel een keer lenen en dat mocht…ja he he 😉

Gewoon helemaal Rach style…lekker comfi!!

Ik had dus ook nog een zwart vest bij de Primark gekocht, alleen ja zoals gewoonlijk weer te groot. Maar hij zit heerlijk!! En ben volgende keer gewoon van plan om niet meer alles van de dames afdeling te halen en toch weer trouw terug ga naar de kinderafdeling waar ze wel goede maten hebben voor mij ;). Ik moet mijzelf niet blijven zien als een maatje L want daar verzuip ik in maar het zit daarin tegen wel rete lekker zo los in het hok 😀

Eén gedachte over “ Nieuwe outfits

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.