Nieuwe piercings erin

| 4 reacties

Hey!

Ik ben heerlijk aan het genieten van mijn vakantie :D. Doe leuke dingen met mijn moeder en heb ondertussen mijn ouders hun slaapkamer geverfd hahah. En ja dat allemaal met dat warme weer!!

Maar goed we verven natuurlijk niet voor niks he!! Klusjes doen voor centjes en kadootjes.

Jullie weten dat ik al aardig wat piercings in mijn oren heb en ik heb als laatste die “paal” erin laten zetten. Ja helemaal leuk allemaal maar die paal ging mij irriteren want vond het toch niet helemaal mooi dus…..op zoek naar nieuwe piercings :D.

Ik bestelde er een paar online en ik ben er blij mee!!

De bovenste twee heb ik nieuw en mijn taurus.

In mijn andere oor heb ik alleen de bovenste nieuw en dacht, ik neem eens een goude!

En ook aan dit oor word gesleuteld want ik ben al weer een tijdje aan het zeuren dat ik er nog 2 bij wil hebben in dit oor. Eentje boven en onder het gouden knopje!!

Maar als het zover is zien jullie dat natuurlijk weer voorbij komen 😀

reactie's

reactie's

Auteur: Rashel (dochter)

Hey!! ik ben Rashel, de dochter van Rachel en Roon. Ik blog over beauty en make upe, lifestyle, food en fashion!

4 reacties

  1. Ik heb zelf geen piercings eerlijk gezegd (wel ‘gewoon’ oorbellen) en ik ben altijd wel een beetje bang voor de pijn omdat het in het hardere deel van je oor wordt geschoten (toch)? Fijn dat je een aantal nieuwe piercings hebt besteld. Afwisseling is altijd fijn.

  2. Leuke post, en mooie nieuwe oorbellen 🙂 Zag ook al in de vlog dat je geverfd had, mooi geworden!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: