Nieuwe schoenen als beloning

Nieuwe schoenen als beloning

Nieuwe schoenen als beloning, dat is wel een goede titel voor deze blogpost vind ik.

Vorig jaar kocht deze Vans. Ik vind het een van de leukste schoenen en ze zitten ook nog eens heerlijk.
Aangezien ik het super op school doe, en mij drie keer in de ronde werk, vond ik het wel waard om mijzelf even te belonen met een paar nieuwe schoenen.

En tadaaaa!! Ik kocht weer Vans, maar dan de lage versie. En moet even eerlijk toegeven dat ik die vorig jaar al wilde hebben maar dus toch voor de hoge koos en daar later weer een beetje spijt van had. Maar goed, ik heb ze nu wel en ben weer happy ermee :D. Ze waren 74,99, valt mee want ik doe er lang mee.

Nu kan ik niet wachten tot het lekkere weer eraan komt en wij weer een beetje naar buiten mogen. Het is nu al lekker weer, maar toch voel ik mij niet prettig buiten met dat hele corona gebeuren :(. Dus ik wacht nog even met pronken met deze schatjes tot alles weer een beetje rustig is 😉

20 gedachten over “Nieuwe schoenen als beloning

  1. Ik moet wel een beetje lachen om de zomen van je broek : ) Wat is de mode toch bijzonder tegenwoordig. Vroeger zouden ze hebben gezegd dat er snel een nieuwe zoom in moet.

  2. Je hebt helemaal gelijk, af en toe moet je jezelf verwennen hoor en wat zijn ze gaaf! Hopen dat je ze snel kan dragen en showen!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.