Nieuwe serum smeren

Nieuwe serum smeren

We hebben weer een nieuw serum mogen smeren, en is die bevallen?

Nou dat hij bevallen is kan ik je wel vertellen. Maar wat ik altijd vind van dit soort artikelen is dat het mij wel bevalt en een ander misschien totaal niet.

Deze blogpost is dus vanuit mijn ervaring..

Ik heb ondertussen heel wat serum’s geprobeerd en die van Loreal blijven toch mijn favorieten. Ik had van de week een bestelling gedaan om mijn backup aan te vullen maar die ik altijd gebruikte die was tijdelijk niet leverbaar. Super shit natuurlijk maar gelukkig had ik deze erbij besteld, puur om te kijken of deze ook zo fijn zou zijn.

Toen ik hem binnen kreeg kon ik niet wachten en ben gelijk gaan smeren als een malle. En enthousiast? Uh ja maar niet mega, want eigenlijk is hij hetzelfde als alle andere die ik van Loreal heb. Totaal geen drama dan natuurlijk want ik weet dat het wel werkt dan.

Even wat info over het product:

De 1,5% concentratie hyaluronzuur is het hoogste van alle L’Oréal Paris serums en daardoor een ware booster voor je huid. Hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, die de vochthuishouding in de huid ondersteunt. Met 0,5% macro-hyaluronzuurmoleculen om de huid te hydrateren en 1% micro-hyaluronzuurmoleculen om rimpels te helpen vullen. Met de handige pipet kan je de hoeveelheid serum precies naar jouw wens doseren.

 • Voor intense hydratatie, soepelere en gladdere huid
 • Geeft de huid veerkracht en lijkt steviger
 • Vermindert rimpelsDit nieuwe serum van L’Oréal Paris hydrateert en geeft de huid veerkracht.

Hoe werkt het?

• Het anti-rimpel serum zorgt voor intense hydratatie en soepelere en gladdere huid

• De huid hervindt haar veerkracht en lijkt steviger

• Rimpels zijn tot 47% verminderd na 6 weken*

• Met een hoge concentratie hyaluronzuur van 1,5%*Klinische score onder 53 vrouwen

Gebruik

Breng twee keer 2 tot 3 druppels aan op een schoon en droog gezicht en hals. De druppels trekken snel in de huid. Het pipet helpt het aantal druppels te doseren. Breng pas na het serum een dag- of nachtcrème aan.

Meer over

De Revitalift Filler huidverzorgingsroutine vult rimpels en maakt de huid voller

 • Breng het Revitalift Filler Serum aan op een gereinigde huid. Gebruik het serum voordat je de dag- of nachtcrème aanbrengt.
 • Breng ’s ochtends de Revitalift Filler Dagcrème aan. De dagcrème hydrateert de huid en vult rimpels en lijntjes op. Daarnaast beschermt de dagcrème de huid gedurende de dag tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 • Breng ’s avonds de Revitalift Filler Nachtcrème aan. De nachtcrème bevat extra voedende bestanddelen die helpen de huid ‘s nachts te herstellen.
 • Breng een dun laagje Revitalift Filler Oogcrème aan op de oogcontouren. De oogcrème bevat een hoge concentratie hyaluronzuur en pakt rimpels rond de ogen gericht aan.

Ik gebruik drie a vier druppels ’s morgens en ’s avonds en ’s morgens doe ik daarna gewoon mijn primer erover heen.

Hij was nu in de aanbieding bij Bol voor 11,99 voor 30 ml dus dat vind ik niet duur.

Gebruiken jullie een serum? Zo ja welke ?

Dat ik hem fijn vind……, daar zeg ik wel volmondig ja op! En ben je op zoek naar een betaalbare serum, dan is dit een aanrader.

Fijn weekend!

17 gedachten over “Nieuwe serum smeren

  1. nou ze zeggen hoe eerder je begint hoe meer profijt je ervan hebt ;), als je rimpels krijgt en je gaat dan pas smeren ben je al te laat zei mijn huidtherapeut 😀 aldus ik haha

 1. Ik heb deze laatst ook gekocht en hij bevalt me tot nu toe erg goed. Sowieso vind ik dit wel een fijn merk, heb er ook altijd wel een creme van.

 2. Die heb ik al tot twee keer toe in mijn handen gehad en dan toch steeds net niet kopen. Volgende keer maar wel doen dan haha

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.