Nieuwe shoes en shirt

Nieuwe shoes en shirt

Ik ben met mijn vriendje en schoonmoeder gezellig een middagje naar de stad geweest. En daar heb ik eindelijk de schoenen gekocht die ik al heeeeel lang wilde hebben :D. Ik kocht ook nog een leuk shirtje!! Kijken en lezen jullie gezellig mee?

Even de complete outfit. De broek kocht ik bij de primarkt.

 

Dit shirtje vind ik helemaal gaaf he, ik houd van dit soort shirtjes met doodskoppen erop en vraag mij niet waarom, want verder heb ik niks met doodskoppen!! Er zitten allemaal kleine steentjes op en daar is mijn moeder natuurlijk niet blij mee kwa wassen hahaha.

En dan mijn shoes!!! Oh ik vind ze zo gaaf! Ze waren 35,00 in een winkeltje in de stad van den haag weet alleen niet meer de naam alleen dat het in de vlamingstraat zit.

En wat vinden jullie van mijn nieuwe items weer?

Ik ga even flink mijn schoenen inlopen hihih want dat moet je wel doen bij deze!!

Leuk dat je weer even kwam lezen en tot de volgende keer!!

4 gedachten over “Nieuwe shoes en shirt

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.