Nieuwe tattoo + verzorging

Nieuwe tattoo + verzorging

Afgelopen week mocht ik de pijnbank weer op voor een nieuwe tattoo!!
En ik probeerde gelijk de nieuwe verzorging van Bepanthen tattoo.

Ondanks ik veel pijn in mijn rug had, kon ik het niet opbrengen om de afspraak met Chris van Tattoo Martin af te zeggen. Ik zag het ook meer even als afleiding van alle heisa die er rondom mijn medische issues zich afspelen.
Tattoo’s hebben hier een betekenis en deze was meer als opvulling voor mijn schouder. Ik ging voor een bloem en een vlinder. Alleen Rach en vlinders….dat kon er bij niemand in en eerlijk gezegd ook niet bij mij zelf. Ik heb niks met vlinders, net zoals met veren. Vind het gewoon niks maar ging wel de uitdaging aan. Niomi ontwierp de tattoo weer en ik heb Chris aan zijn lot over gelaten. Als je een tattoo laat zetten, tekenen ze hem, plakken hem op en dan controleer jij of je het oke vind…, ik deed dat niet en zei tegen Chris, je doet maar want vertrouw je nu wel blindelings haha. Dus hij tekenende hem plakte hem en ging beginnen en ik zag het resultaat dus pas toen hij erop stond. En zoals ik al zei ik vertrouw hem zo en dat zat nu ook weer goed want mijn god wat ben ik hier blij mee weer! En zelfs met de vlinder 😀

Ik ben zelfs zo om dat ik vanavond weer even langs ga om een nieuwe afspraak te maken en dan een paar vlinders op de andere schouder te laten zetten :D.

Ik verzorg mijn tattoo’s altijd met Bepanthen. Maar je hebt tegenwoordig een Bepanthen Tattoo creme.

Hij is een stuk vetter en persoonlijk vind ik hem ook beter dan de gewone creme. Hij kosts 4,99, dus gewoon hetzelfde als de gewone. Een aanrader dus voor als je tattoo hebt laten zetten.

Fijn weekend!!

19 gedachten over “Nieuwe tattoo + verzorging

  1. Zo dat is een flinke! niets voor mij, ik houd er niet van 😉 maar ieder zijn ding natuurlijk

  2. Wat fijn dat je iemand gevonden hebt die je helemaal kunt vertrouwen. Je tattoo is weer mooi geworden, En ik vind de crème echt niet duur!!

  3. Wat goed dat er zo’n creme bestaat. Het lijkt me dat je huid een flinke opdonder krijgt van het laten tatto-eren.

  4. Mooi geworden weer. goed dat er nu aparte/betere producten zijn om ze te verzorgen.
    En dan te denken dat er vroeger gewoon vaseline op gesmeerd werd

  5. Is hij ook geschikt als handencreme denk je?

    (Heb tevergeefs geprobeerd op diverse oudere posts te reageren, maar dat kan helaas niet meer. Vandaar nog maar een keer hier.)

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.