Nieuwe week, nieuwe kansen, nieuwe ronde

Nieuwe week, nieuwe kansen, nieuwe ronde

Zo weekend zit er weer op, en ja wat zeggen we dan…het is weer veel te snel gegaan. Maar we hebben het weer naar ons zin gehad, en daarom weer een paar fotootjes 🙂

Roon en Rashel waren even samen wat halen samen en niomi bleeft gezellie bij mama zitten nou dat is dan vragen om gekke bekken trekken, serieus, debiel en vrolijk 🙂

Zaterdag hebben we het gewoon fun gehad, nagels gedaan, vond het licht roze fruity kleurtje van essence toch niet zo geslaagd en had daarom maar daarna de nieuwe van catrice heavy metalic op gedaan.  Lekker tussendoor een latte machiatto drinken alhoewel ik steeds meer smaken lekker gaat vinden 😀 en dan jawel de sushi…ik wist dat mijn schoonzusje en zwager daan en geer zouden komen en die hadden nog geen sushi gegeten dus ik had vrijdag al gezegd “mooi kan je gelijk ff proeven van je broertje hihi” roon is echt mijn sushi chef geworden want zelf bak ik er nog steeds niks van 😛 heb daar geen geduld voor man hahah, andere recepten flans ik zo in mekaar maar dit neuhh geen zin in. Afijn  daantje en geer vonden het heerlijk en we hadden dus gelijk een sushi lunch date met zijn viertjes en dat was super gezellie en lekker:D
smiddags zijn de meiden nog even met papa de hort op geweest en heb ik nog even kunnen rusten en de schatten kwamen met een armbandje terug voor mama #lief

Vanmorgen weer de wekker en kids weer naar school en ik had vandaag weer een heuze chilldag waar ik heerlijk van heb genoten :D. Morgen weer back to #ursula maar daar volgt op project-a van de week een logje over;)
Rest mij alleen nog iedereen een fijne avond te wensen 😀

3 gedachten over “Nieuwe week, nieuwe kansen, nieuwe ronde

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.