Nieuws aan de voetjes

Nieuws aan de voetjes

Vrouwen hebben een tassen en schoenen tik….toch? Ja oke, ik heb er meerdere en jullie waarschijnlijk ook. Maar schoenen ben ik nooit echt een diva in geweest al zeg ik het zelf. Ja tuurlijk vond ik het leuk om een paar leuke hakken aan te hebben, sleehakken dan wel te verstaan want naald hakken heb ik nooit op kunnen lopen!!

Weet niet waarom maar het ging gewoon niet, maar ik had ze wel. Ik liep er dan een uur op en de rest van de avond op mijn blote kakkers hahah. Lekker charmant toch op een bruiloft of feestje hahah.

Sleehakken ben ik wel fan van, en heb daar toch wel een paar paar van staan in de kast alleen het probleem is…., ik kan er niet meer op lopen. Twee jaar geleden ging het nog wel maar vorig jaar niet meer en zeker niet meer na het breken van mijn heup!

Ik heb dus echt stabiele schoenen nodig en loop daarom al een hele tijd op Nike’s en i like it!! En het leuke is dat mijn verzameling al aardig aan het groeien is :D. Ik wilde heel graag een paar Dr. Martens hebben, die bestelde ik…. maar die vielen groter uit dan verwacht helaas en mijn maat was niet op voorraad :-(. Nou dan toch maar weer een paar Nike’s!

Dat is toch wel Rach style he 😉

Ik ging voor de Nike’s dus en ik ben er weer super blij mee. Ik had al een paar zwarte, maar die waren compleet zwart en deze zijn grijs met zwart en wit. Ze kunnen dus weer overal onder gedragen worden. En aangezien ik altijd mijn spijkerbroek aan heb of mijn trainingsbroek, is dit weer goed te combineren.

Mijn witte Nike’s draag ik eigenlijk alleen als het goed weer is, want ik ben een pieper die niet van vieze schoenen houd!!

Hebben jullie ook een merk schoenen waar je het liefst op loopt?

12 gedachten over “Nieuws aan de voetjes

 1. heerlijk hoor, ik moet elke drie a vier maanden echt nieuwe sneakers want ik loop er elke dag op. Ik wil ook ooit nog eens een mooi paar nikes zodat ik goedkopere sneakers voor het werk kan gebruiken… maar er komen zulke mooie voorbij dat ik echt even goed wil kijken en aaangezien ik ze niet zo heel goedkoop vind moet ik er nog even op wachten…

  1. ze zijn inderdaad niet goedkoop maar je doet er heeeeeel lang mee!! ik loop er ook elke dag op en doe toch wel snel 2 a 3 jaar met een paar! heb zelfs nog nike’s van 5 jaar geleden die niet kapot zijn 😉
   en goedkope schoenen ben ik mee gekapt van zoals ze zeggen “goedkoop is duurkoop” 😉

 2. Ik heb een zwak voor schoenen, ik heb er dan ook veel te veel 😉 Ik houd van alle stijlen schoenen. Mijn dochter heeft die liefde voor schoenen ook. Zij heeft ook een aantal Nikes en Dr. Martins in haar collectie.

 3. Helemaal geweldig! Ik ben verknocht aan nikes… stamt nog uit een bepaalde tijd haha. Maar nog steeds loop ik er graag op. Vind ze super, ben gÊk op zwart!

 4. Ik loop het liefst op bikkembergs soccer sneakers, of mijn hardloopschoenen van X10.

  In de winter draag ik bij regen, kou, sneeuw, etc Blackstone laarzen, gevoerd met schapenwol dus nooit meer ijsklomp-voetjes 🙂

   1. Ze hebben nu ook nog sale, dus dat maakt het verleidelijker…. heb net nog een extra paar besteld, gewoon voor volgende winter. Ze gaan ook superlang mee, mijn eerste paar Blackstone uit 2013 ziet er nog perfect uit.

  1. Daar hoor ik meer mensen over dat die heerlijk lopen alleen staan ze mij gewoon niet!! maar ze zijn wel heel leuk vooral die met die printjes vind ik altijd leuk 😀

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.