Niks..helemaal niks

Niks..helemaal niks

Je hebt wel eens van die dagen of weken dat er helemaal niks, maar dan ook niks uit je handen komt. Of geen inspiratie hebt, dat vind ik nog het ergste altijd.

Wat ik ook erg vind, is dat ik gewoon te weinig vlog materiaal heb. We hebben niet veel gevlogt. Het is gewoon echt een shit tijd waarin je in alles word beperkt :(. Ik heb wel wat gevlogt, maar te weinig dus ik trek hem door tot volgende week of tot zondag 😉

Dan het gevalletje inspiratieloos zijn. Ja ik kan elke dag een recept online gooien maar wil ik dat? Nee. Ik wil variatie en gelukkig hebben we Daisy die altijd wat leuks online zet 😀

Tja dus ja geen vlog vandaag alleen dit stukje hopeloze tekst….. of te wel, ik heb gewoon even een kut periode. Ik irriteer mij aan alles en dat komt gewoon door het hele blah blah corona gebeuren.

Maar we blijven positief! En het komt allemaal wel weer als we weer meer vrijheid hebben!

Tot zover mijn gezeik. En misschien zondag een vlog of anders gewoon woensdag!

22 gedachten over “Niks..helemaal niks

 1. Ja, heel herkenbaar. Zo’n dag dat je nergens zin in hebt en geen leuke ideeen krijgt. Ik ga dan altijd een heel stuk lopen, mediteren of een lange middag-dut doen. Vaak ben ik gewoon te moe, zonder dat ik het door heb.
  Morgen ziet het er weer allemaal anders uit! Lekker loslaten.
  Groetjes,
  Vivienne

 2. Soms is het even goed om niets te moeten. Ga leuke dingen ondernemen, dan borrelt de inspiratie straks weer vanzelf op.

 3. Ja heb ik soms ook, mij helpt het om dan even mijn ogen dicht te doen, diep inademen en een blokje om te gaan met een muziekje op. Kan daarna er weer lekker tegenaan.

 4. Als ik een dag geen inspiratie heb om bijvoorbeeld te schrijven of merk dat er niets uit mijn handen komt, probeer ik er maar aan toe te geven. Het forceren werkt toch niet. Inspiratie komt, of niet…. Hopelijk is morgen dan een betere dag 🙂

 5. Het is een rare en vooral saaie tijd. Ik heb ook vaak het gevoel van eindeloze nutteloosheid en dagen die er iedere dag hetzelfde uitzien. Heel herkenbaar dit. Hopelijk wordt het volgend jaar beter.

 6. Zo herkenbaar!! Ik heb verlof, dus zou mogen genieten van leuke dingen doen, vriendinnen lunches, dat soort dingen. Maar ja…. helemaal niks… zo saai….. ik krijg er gelukkig een baby bij waar ik de komende weken wel zoet mee zal zijn. Jou wens ik veel succes want vrees dat de situatie helaas nog langer zal gaan duren.

 7. Mijn tip: neem een kop koffie. Ogen dicht. Ruik er even aan… Lekker hè? Geniet van de kleine dingen dan zul je zien dat er nog ontzettend veel mogelijk is

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.