Niomi liet wimpers door Elize zetten & hoop geklets en onderweg #WEEKVLOG

Niomi liet wimpers door Elize zetten & hoop geklets en onderweg #WEEKVLOG

Zo he he er staat weer eens een vlog online! Ik was en ben nog niet fit genoeg maar ik denk ik doe alle beelden bij elkaar en dan komt het wel goed haha. Niomi is naar Elize geweest om haar wimpers mooi te zetten en ze neemt jullie mee en morgen of over morgen staat er een blogpost van online 😉

Tot volgende week!

9 gedachten over “Niomi liet wimpers door Elize zetten & hoop geklets en onderweg #WEEKVLOG

  1. Prachtig de wimpers! Ik ben er zelf altijd wat huiverig voor (alles bij mijn ogen eigenlijk wel) maar het resultaat is heel mooi. Ik ben zelf ook niet altijd even goed in loslaten maar het gaat mij steeds beter af. Dat zeg ik nu wel maar 123 denk ik meteen aan situaties terug waarbij ik dat helemaal niet goed heb gedaan. Maar ja, al doende leert men zal ik maar zeggen.

  2. rot te horen dat je het soms best moeilijk hebt. Ik vind loslaten ook wel een dingetje, maar het valt te leren!

  3. Ik vind deze wimpers prachtig! Soms is het echt too much, maar als ze er nog natuurlijk uitzien vind ik het mooi. Maar ja, je moet sowieso doen wat je zelf mooi vind, ja toch?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.