nog een paar uur!!

nog een paar uur!!

is dat geen heerlijk gevoel ….over een paar uur hebben ik en de meiden 2 weken vakantie:D. Ik heb er zin in en ben er ook echt even aan toe moet ik zeggen, de afgelopen week is natuurlijk slopend geweest voor mijn bovenkamer aka koppie, maar om even een mini update uit te voeren gelijk maar… ik heb looney vanmorgen opgehaald, hij heeft nog wel die antibraak shots gehad maar heeft daar zelf het vocht van het voer tot zich genomen dus goed teken. Maar we zijn er nog niet natuurlijk, mocht het vanavond/morgen weer mis gaan dan bellen/langs komen en anders staat zaterdagochtend een afspraak klaar. We gaan gewoon hopen dat dit het gewoon is geweest en dat  hij langzaam opknapt en weer de oude word, zoniet ja dan heb ik een kut vakantie ;). er is een liedje wat we gekoppeld hebben aan looney hihi, vraag me niet waarom maar de tekst heeft wel zijn overeenkomsten, wat wil je van me….in de positieve zin dan he;), als looney het liedje hoort zoals net komt die gelijk ff zijn natte neus tegen me benen aan stempelen hihih, raar want ik hou helemaal niet van dit soort muziek, en nu wel.

nog een paar uur dus en dan de mei vakantie in, morgen Q-day en hopelijk blijft het droog 😀
gaan jullie nog wat leuks doen met Q-day?

22 gedachten over “nog een paar uur!!

 1. Ik vind het wel een lekker nummertje haha.

  en Koninginnedag? Amsterdam of Den Haag. Ik ben er nog niet helemaal uit. Aan de ene kant wil ik naar Amsterdam, maar geen zin om daar helemaal heen te gaan hahaha. Den Haag is dan wel lekker makkelijk, en daar heb ik eigenlijk nog nooit Koninginnedag gevierd.

 2. heb wel een beetje meegelezen van de week maar hield echt me adem in af en toe met het verhaal van looney!! onze kat heeft ook zoiets gehad aan zijn alvleesklier en zelfde als looney spugen en niet eten en drinken en die heeft het niet overleefd!! hoop dat looney op gaat knappen meis
  ik gaat morgen natuurlijk naar de kermis in den haag ff kijken en misschien zie ik jullie nog wel

 3. ben net pas thuis en ben blij dit logje te lezen dat loon thuis is 😉 maar je schrijft het al je bent er nog niet waarschijnlijk maar mijn duimen gaan overuren draaien;)
  jij blijft thuis voor zover ik begrepen hebt vanaaf ? niet naar de nach 😀 ik ga heel even kijken en dat heel even word meestal 05.00 haha dus weet nog niet hoe ik er morgen aan toe ben:P jullie fijne dag morgen!! en het nummer is geweldig!!!

 4. Fijn dat ie thuis is, hopelijk gaat het nu alleen maar weer beter.
  Zelf ga ik niks doen, weet niet eens of vriendlief vrij is morgen, maar doet er ook niet toe, ik geef toch niks om dat soort feestdagen. 😛

 5. Is echt een mooi liedje. Wat fijn dat het lijkt dat het met Looney de goede kant op gaat. Hopelijk blijft dat doorzetten.
  Geniet van de vakantie!

 6. ben heel blij voor je echt waar meis! gaat ff relaxen nu met of zonder kat op je bankie hihihi, wens jou en de meiden een fijne vakantie toe

 7. hey slow it down, what do you want from me…..ja he rach;)
  verwen hem lekker zolang het kan en fijne vakantie popje

 8. kom gelijk langs 😀 super wijffie, maar hou het wel in je koppie he tut 😉
  en dat nummer gaat ff volluit straks hihih

 9. hoe hij het nummer ook zingt zou jij ook denken en doen volgens mij;)
  goed te horen dat ie thuis is, thuis is altijd het beste he

 10. fijn te horen meis en ondanks dat hij toch de nodige verzorging nodig heeft krijg je een beetje rust in je donder
  werelds dat nummer!!

 11. he he kater is in da house!!!
  looney ga gewoon eten vriend, en niet meer spugen op moeders dr vloertje en banken goed 😀 deal? mooi zo high kattepoot!!!

 12. yesss die huissukkel is thuis 😀 het kan me niet schelen hoe of wat rach maar je hebt hem nog wel ff bij je meissie
  ik vind dat nummer juist onwijs gaaf 😀 maarja jij als gabber hahahah

 13. heel heel fijn dat je kereltje thuis is, goed of slecht rach hij is thuis want je misde hem gister echt heel erg he 🙁
  lekker bij zijn moedertje thuis nu 😀 en ja lekker de vakantie in!!! vind het nummer dat gekoppeld is aan looney helemaal gaaf!!! en ja als je naar de tekst luisterd begrijp je het wel 😀

 14. Woehoe, ben echt blij voor jullie 🙂 Weet wat een huisdier kan betekenen. Ik ga lekker Amsterdam in morgen, geen idee waar ik beland. Fijne vakantie!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.