nog maar even…

nog maar even…

Nog maar even en dan …begint de madness weer in nederland 😀
op 13 november komt ons goedheiligheid weer voet aan wal zetten…

Moet eerlijk zeggen dat de meiden er nog niet mee bezig zijn, ik hoor niks over schoenen zetten, nou pepernoten kunnen ze al niet meer zien met de acties van ma in de makro met 5 kilo pepernoten hahaha. Maar… wat als het zaterdag is he, dan komen ze misschien los, ja of niet.

Waar ze wel los van gaan is de datum 27 november want dan gaan we naar het sinterklaas feest in utrecht, je weet wel met Frans Bouwer en Nicolet van Dam en coole piet enzo, en ja daar werden ze wel wild van 😀 ik nu ook wel nadat ik over de ideal betalings shock heen was hihi, maar dat is nog even een paar nachten slapen he;)

Wat gaan we doen met sinterklaas ? gaan jullie het ook weer vieren ?

Geef mij dit jaar de kerst maar, ondanks mijn moedertje heb ik er dit jaar wel zin in en dan niet te vergeten het knal oud en nieuw (goh rach loop je nu niet te hard voorruit haha) nee eerst de sint en dan de boom weer 😀

22 gedachten over “nog maar even…

 1. Super dat jullie daarheen gaan met de meiden! Wij gaan sinterklaas thuis vieren voor Denisha 😀 . Heb alleen nog geen idee wat ik voor haar moet gaan halen..

  1. uuhh nee heb ik niet meer hahah dus dat word dit jaar gewoon asociaal jatten bij de buren ja het is niet anders hahahaha we moeten natuurlijk als de mannen weer weg zijn flink tekeer gaan met lampe olie moahahahahahha

 2. Wij zijn er nog niet zo uit wat we dit jaar gaan doen. Mijn man heeft nog nooit Sinterklaas gevierd thuis, en is ook niet enthousiast te krijgen… Zusjes en ik zijn er ook wel een beetje klaar mee(deden altijd wel een klein cadeautje en een suprise eeeeennnn dat klere lange gedicht 😉 ) Dus we gaan ’t zien dit jaar… Dat sinterklaasfeest is trouwens wel echt gaaf! Have fun daarzo:D

 3. yes de tijd van klote sint komt er weer aan en elk jaar weer heb ik er zo’n hekel aan nou heb ik er gelukkig nog maar 1 die erin gelooft hahahaha vind het zo’n verschrikkelijke tijd bah geef mij maar kerst gezellig met familia eten enz 😛 xxx

 4. Wij gaan zaterdag met vrienden en de kinderen de intocht in de buurt bekijken en 5 december gaan we het vieren met mijn vader en mijn zusjes en broertje. Ik vind het altijd wel leuk, maar qua sfeer is kerst weer leuker!

 5. Jaaaa heb er weer helemaal zin in! Wij gaan dit jaar voor het eerst naar mijn zus en vieren daar Sinterklaas. Neefje is net 2 dus hij zal het wel nog niet allemaal snappen maar dachten doen het gewoon.. waarom niet? 😀 haha. Kerst daar heb ik zoooveel zin in!!

  Wat gaaf dat feest van Sinterklaas, ik ken het wel. Veel pleziertjes de 27e!!

 6. ik heb niks met sinterklaas he, we doen een avondje voor me neefje en nichtjes maar vind het onzin, misschien als ik straks zelf kids heb (zeg ik over 10 jaar) dat ik er anders over denk;)

 7. valt me mee dat je weer niet neer zet de goedgeiligheid hahhaah maar las al dat nio goed aan het lezen was dus ja nu kan je mij de schuld geven:P
  hier zijn de loodjes getrokken en het word een avondje vol drank en dan die pakjes uit pakken 😉

 8. Wij vieren geen Sinterklaas meer maar ik kijk wel altijd op de dag zelf de aankomst, toch een beetje jeugdsentiment! Verder vieren wij kerst gewoon extra, met kadotjes! En niks meer op 5 december.

 9. Dit wordt de eerste keer dat onze kleine Sinterklaas bewust mee gaat maken dus we gaan er zeker wat aan doen. Denk niet naar de Intocht beetje te druk, maar wel een feestje thuis met kado’s en vrienden met hun kids en een feestje op m’n hubbies werk met Sinterklaas en natuurlijk ziet ze ‘em op het Kinderdagverblijf. Ben zo benieuwd wat ze ervan vindt! Erg spannend dus allemaal…vooral voor mij 😉

  1. dat zeg je goed hihih voor de ouder is het ook heeeel spannend 😀 hoe reageerd ze ? zou ze het op het gillen zetten die gedachten gingen bij mij door het koppie heen en het laatste werd een feit hahaha maar dat was snel weer over gelukkig 😉
   ben benieuwd deb 😀

 10. Wij hebben al lootjes getrokken met de familie. We doen dan een kadootje met een gedicht erbij. Ik vind het altijd toch wel erg gezellig zo’n avondje met z’n allen 😀

 11. hahaha jij liever dan ik zaterdag maar zal aan je denken als je daar weg staat te waaien of te verkleunen goed 😛

 12. hhaha wat heb je dat netjes geschreven rach hahaha niomi kan heel goed lezen al het mama lol
  nee intocht boeit me niet maar het sinterklaasfeest is gaaf man:D

 13. ik kijk eerst het weer even aan hoor rach als het regent en stormt zoals ze opgeven blijft deze gek wel voor de buis zitten hahhahaha
  gaaf zeg dat jullie naar het sinterklaas feest gaan en ja dat zou ik ook hebben een hartverzakking want die kaarten zijn duur gek hahaha maar wel leuk voor hun

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.