notd 1e van 2011

notd 1e van 2011

Zo he he het heeft even geduurd maar we zijn er weer …. met nagels πŸ˜€ Van de week heb ik de stap weer gezet en de acryl koffer er weer bij gepakt en lekker aan het freubelen geslagen, wel dood eng wantΒ  mijn eigen nagels waren nog niet echt helemaal hersteld van het door en door vijlen maar ze scheurde in ieder geval niet meer!! Dus… ik had vorige week al nieuwe lakjes van catrice aangeschaft en ben begonnen met biscuits & cupcakes πŸ˜€

Een lekker zacht roze kleurtje die zoals alle lakjes van catrice goed smeert en snel droogt πŸ˜‰ De groene had ik ook al even getest maar geen fotos van gemaakt maar dat is echt een shocking kleur en goed voor de zomer vind ik wel πŸ˜€

18 gedachten over “notd 1e van 2011

  1. ze zitten er weer netjes op :d en de kleurtjes zijn gewoon lief πŸ˜€ lekker zomers dus kom maar op met die zomer πŸ˜€

  2. eindelijk ja dat kan je wel zeggen he πŸ˜€ zo geloof ergens oktober ofzo dat je ze eraf gesloopt had haha
    maar zien er weer goed uit moppie πŸ˜€ en de kleurtjes vind ik ook lekker zacht en die groene is leuk man

  3. Wauwie mooie kleurtjes, helaas verkoopt onze kruidvat hier geen Catrice maar ik zet ze wel op m’n verlanglijstje als ik elders ben. Blij zeker ook dat je je camera weer terug hebt, zou de mijn idd geen dag willen missen. Fijne avond πŸ™‚

  4. Wauw Rach, wat een mooie kleur!! Staat je goed meid πŸ˜‰ Die groene lijkt me niet zo mooi voor mij, maar staat jou mss wel super! πŸ™‚

  5. ben weer jaloerssssss πŸ˜€ heb vorige week me gel eraf gebijteld wat achteraf helemaal niet nodig was :s stomme ik weer he πŸ˜‰
    vind de lakjes lieve kleurtjes en die groene zou ik niet aandurven πŸ˜‰

  6. WAAAAUWW weer rach πŸ˜€ en jij blij dat je weer nagels hebt πŸ˜€ ik heb ook die groene en hij is zeker heffie hahah

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.