#NOTD

#NOTD

Zo dat is een tijd geleden voor mij dat ik een #NOTD online zetten!

Ik heb weken lang geroepen in de vlogs dat ik mijn nagels ging lakken maar ja jullie kennen mij nu wel een beetje….kwam er niet van haha.

Maar afgelopen week toch gedaan en oh wat ben ik er weer blij mee! Ik had nieuwe lakjes van Essence gekocht, lekkere donkere kleuren voor de herfst weer. Vind die donkere kleuren met dit weer gewoon heel leuk.

Het lakken was weer zo gebeurd en zo droog met mijn dry drops van esscence. Die druppel je na het lakken op je lak en hoppa zo droog!! Ideaal!

Omdat het even snel snel moest heb ik er geen base en topcoat bij gedaan, ik was al blij dat ze gelakt waren :D.

Komende weken dus meer #notd updates als jullie dat leuk vinden 😉

13 gedachten over “#NOTD

  1. Wat een donkere kleur, wel perfect voor de herfst! Zelf draag ik bijna nooit nagellak, iets met geen geduld en eraf peuteren.

  2. I like the colour! Zelf ben ik niet zo van de donkere kleurtjes (omdat ik het niet zo netjes kan lakken). Aan de andere kant had ik onlangs weer donkergrijs met shimmers en dat staat dan weer zo mooi!

  3. Mooie kleur! Ik vind donkere kleuren ook erg mooi voor de herfst/winter. Ik gebruik met vlagen nagellak maar ben het altijd weer erg snel beu omdat het snel weer afbladdert bij mij en ik niet het geduld heb om het goed bij te houden 😉 Maar je blog heeft me weer geïnspireerd dus ik zal me er maar weer eens aan gaan wagen 🙂

  4. Ik ben dol op de nagellakjes van Essence. Ik heb ze ook in allerlei kleuren. Hihi, herkenbaar om geen basecoat te gebruiken ivm haast :-). Die drops heb ik ook, echt superspul.

    Wat betekent NOTD trouwens?

  5. Essence nagellak is wel een fijne nagellak hè? Wij hebben een andere kleur, maar wel hetzelfde merk. Stomme vraag misschien, maar wat betekent #NOTD?

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.