Notd, catrice

| 5 reacties

Zo zo denken er een hoop nu, ze heeft eindelijk haar nagels weer een keer gedaan ๐Ÿ˜€ en jawel dat heb ik zeker! Dit zijn alleen niet de lakjes die nog in de wacht stonden want die staan nog steeds in de wacht, maar deze kocht ik bij het kruidvat en wilde deze toch als eerste even “testen”. Ik ben gek op donkere kleuren maar ik pak tegenwoordig toch steeds meer de lichtere kleuren, appart, maar dat zal wel weer een fase van mij zijn en ineens weer omsla ik donkere kleuren, je weet het maar nooit bij Rach ๐Ÿ˜‰

Anyway, ik kocht 2 nude lakjes van Catrice. Je hebt een hele nude collectie maar ik ben altijd voorzichtig tegenwoordig omdat ik mijn vorige nude aankopen zo door kon schuiven naar mijn dochters omdat ze niet “dekte”. Deze doen dat wel dus ik gaat van de week de rest van de collectie ophalen bij het kruidvat ๐Ÿ˜€

En ik was weer eens super lui om ze allebei appart te swatchen dus ik heb ze gemixt, niet erg toch ๐Ÿ˜‰ het gaat erom dat je de kleur ziet….och en als ik deze zin zo lees zou menig echte beautyblogger me heel vies aan kijken en zeggen “rachel als je iets swatcht doe het dan goed” hahaha ja nee sorry mijn style dit ๐Ÿ˜€

Ze smeren hemels en drogen redelijk snel, al kan ik daar ook niet echt eerlijk over zijn want ik gebruik na het lakken altijd een spray om het sneller te laten drogen (ook te koop bij het kruidvat of primark)

Witte nagelak ben ik altijd een beetje voorzichtig mee ook want het gaat altijd zo snel strepen vind ik maar bij deze valt dat reuze mee, thank god.

Wat vinden jullie ervan ?

reactie's

reactie's

5 reacties

  1. ja mooi! Die donkere kleur vind ik mooi, die moet ik even onthouden!

  2. Nou das toevallig. Ik stond net met de donkere versie in mijn handen maar heb het niet gedaan. Staat je mooi!

Reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: