Notd catrice “dirty berry”

Notd catrice “dirty berry”

Van de week kon ik het weer niet laten he bij de kruitvat en verliet ik het pand weer met een paar lakjes :D. Ik ga ze komende tijd allemaal op de site zetten, en ben begonnen met “dirty berry” mooi paars kleurtje met een beetje glitter erin, love it!!

Het liefst smeer ik ze allemaal tegelijk op maar dat gaat er niet uit zien he, en aangezien ik op dit moment even niet elke dag mijn nagels kan lakken omdat de gevalletjes een beetje broos zijn moet ik even wachten 😉

5 gedachten over “Notd catrice “dirty berry”

  1. Leuke kleur! Ook even gebruik gemaakt van de 1+1 voor 3euro actie? Ik heb gisteren ook het Kruidvat verlaten met 4 lakjes haha!

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.