Notd Catrice en highlighter drops

Notd Catrice en highlighter drops

Ja hoor, je gaat naar het kruidvat voor een doosje paracetamol en weer komt moeders met nagellak en make-up thuis. Ik zal dat dus nooit afleren, dat is nu wel duidelijk denk ik. En kom ik niet met make up thuis dan zijn het mijn meiden wel.

Ik zag de nieuwe collectie van Catrice staan. holografische items. Nou wij houden van glim glim dus take it away moeders en lets test it.

Ik heb deze drie lakjes gekocht. Je hebt nog een kleur maar die vond ik dan weer niet mooi genoeg en ik plaats alleen maar dingen die ik mooi vind en nee ik ga dus geen lakje kopen die ik nooit op zou doen ;). Ik kocht een roze, een blauw achtige en een zilver kleurige.

We beginnen met de blauw achtige. De kleur heet 03 Irregulair Galaxies. Een mooie donkere kleur met het mooie holo effect. Ik heb hem een laagje gedaan maar 2 zullen ongetwijfeld veel beter zijn en hoe meer laagjes, wel dunne, hoe mooier hij word.

Dan gaan we naar de zilver kleurige. De kleur 05 Holo Enchantment. Dit zijn echt mijn kleuren, vraag mij  niet waarom want grauw is grauw, maar ik vind het altijd mooi op nagels dat grijze. De neigt naar de matte look te gaan maar dat is hij niet (thank god!!) en met 2 laagjes is hij klaar en mooi vind ik.

Dan een lekker zoet kleurtje. De kleur 02 Iridescent Illusion. Een roze met ook weer een mooie holo glans erover, love it!! Deze heb ik 2 laagjes gedaan maar denk als ik nog even wat meer geduld had gehad en nog een laagje had gedaan dat hij nog mooier was geworden.

En dan…ja hoe kan het ook anders….weer een highlighter!! Dit keer drops en ondanks ik een la of anderhalf nu vol heb met highlighters had ik nog geen drops en al helemaal geen holo.

Een flesje met een pipet erin en daar stip je een paar drupjes mee op je gezicht waar jij wilt gaan glimmen. De eerste keer smeerde ik het erop en ging er met mijn beauty blender overheen en toen zag ik het niet echt meer terug. Daarna heb ik het weer aangebracht met mijn vingers en toen laten drogen en uhhm…..ja ik leek wel een discobal haha. Je hoeft hem dus maar met heel weinig aan te brengen en dan lekker te mengen met je huid voor een mooi subtiel effect. Ik ben er weg van maar als je niet van TE overdreven houd zou ik hem skippen 😉

Hebben jullie deze lakjes al gezien of heb je ze zelf al gekocht?

Ik ben weer blij met mijn aankopen en kan weer even lekker smeren op de nageltjes en smoeltje.

5 gedachten over “Notd Catrice en highlighter drops

Reageer ook op deze blogpost!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.